ORO ORO
Lees Voor

Theetuin De Mengelmoes

Lage Hees, Kloostertuin 49a, 5741 BW Beek en Donk 

Een goede cappuccino maken, een lekker gebakje aanraden of verse thee plukken. Het kan allemaal bij Theetuin de Mengelmoes. Een fijne ontmoetingsruimte met een groot terras. Ga jij werken bij de theetuin van dagbesteding de Lage Hees?  

Je doet van alles bij de theetuin. Je ontvangt gasten en wijst ze een leuk plekje aan. En dan ga je iets lekkers voor ze maken. 

Dit doe je allemaal bij onze theetuin: 

  • Bestellingen opnemen 
  • Koffie en thee maken 
  • De hapjes en drankjes serveren 
  • Afrekenen samen met een begeleider 

Ook bakken we zelf iets lekkers voor bij de koffie en thee. Zoals taarten en koekjes. Dit doen we meestal een dag eerder, zodat alles klaarstaat als we open zijn. Hierdoor hebben we meer tijd om er ├ęcht voor de gasten te zijn. Gezellig even kletsen of ze al het moois in de tuin laten zien. Jij zorgt ervoor dat mensen een leuke dag hebben! 

Samen werken met hulp 

Je werkt in een groepje samen. Je krijgt ook hulp van je begeleiders. Aardige mensen die je helpen. En die weten hoe je de beste koffie maakt of lekkere thee. Zo leer je nieuwe dingen.  

Voor iedereen 

De theetuin hoort bij de Lage Hees. Je kunt meehelpen als je hier naar de dagbesteding gaat. Neem ook vooral je familie en vrienden een keer mee. Dan kunnen ze gezellig iets bij ons eten en drinken en zien ze waar jij aan het werk bent. Iedereen is welkom, dus ook mensen uit de buurt. 

Openingstijden 

Theetuin De Mengelmoes is op woensdagmiddag geopend. Gasten zijn van 14.00 tot 15.00 uur welkom. Op andere dagen kunnen we andere dingen doen voor de theetuin. Zoals thee plukken of alvast iets bakken.  

Speciale Mengelmoes-thee 

Wist je dat we onze eigen thee maken? We plukken, drogen en mengen die thee.  

Meer weten over dagbesteding bij ORO

De mengelmoes
Bakpunt

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content