ORO ORO

ORO Verwendag

Tóch een Verwendag!

Elk jaar organiseert ORO een verwendag voor haar cliënten. Dit jaar niet, dachten we, toen het coronavirus ons leven een beetje ging beheersen. Maar … we hebben er iets op gevonden! De Verwendag gaat door, maar dan nét een beetje anders. Doen jullie mee? Hou dan 18 juni vrij in de agenda!

De Verwendoos

Centraal in de nieuwe Verwendag staat de Verwendoos. Deze doos heeft alle ingrediënten voor een gezellige dag op elke locatie, zowel thuis als op de dagbestedingslocaties. De doos wordt aangepast aan het niveau van de cliënten. We hebben vier varianten. Voor elk wat wils dus.

Wat zit er in de doos?

Van alles! Feestelijk eten en drinken (pannenkoekenmix, fruit, een smoothie), een mooie slinger om de woning te versieren, spulletjes om leuke foto’s van de dag mee te maken en nog veel meer.
Sommige locaties pakken het groter aan en huren binnen- en buitenspellen of een attractie.

Programma

De Verwendag begint op 18 juni om 10.00 uur met een gezamenlijke aftrap. Niet op het middenterrein van Het Rijtven, zoals normaal, maar met een filmpje waarop Jan Roelofs de dag opent. Ook de lunch wordt extra bijzonder omdat we een bekende Nederlander hebben gestrikt die ons op een speciale manier ‘smakelijk eten’ komt wensen. Digitaal natuurlijk, dat wel. De afdeling Beweging sluit de Verwendag rond 15.00 uur af met een leuke, gezamenlijke bewegingsactiviteit.

Steun

De organisatie van de Verwendag laat zich niet kisten door het coronavirus. Gelukkig hebben we veel steun van bijvoorbeeld de Vrienden van ORO en van een heleboel vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat er prachtig gevulde Verwendozen worden gemaakt en afgeleverd bij de locaties die meedoen.

Aanmelden of meer info?

Ben je graag van de partij tijdens deze unieke en alternatieve Verwendag 2020? Vraag je zorgcoördinator of ORO contactpersoon om meer informatie over de mogelijkheden bij jou thuis of op je dagbestedingslocatie.

Aanmelden kan tot 4 juni.

Deel met je vrienden!

Copyright © 2020 ORO