Wegwerkzaamheden Binderendreef Deurne

Vanaf woensdag 8 maart start de gemeente met werkzaamheden aan de drie rotondes aan de Binderendreef in Deurne. Er wordt één rotonde per keer afgesloten voor een periode van ongeveer 3 weken. De verwachting is dat de werkzaamheden in ieder geval tot halverwege mei duren. Houd dus rekening met een andere route of extra reistijd als je naar een van de ORO-locaties in Deurne wilt. 

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden is er een grootschalige omleidingsroute ingesteld via de N270, N279 en Vlierdenseweg/Vlierdensedreef.

Plaatselijke omleidingen

Om ervoor te zorgen dat alle straten bereikbaar blijven, zijn er zogenaamde bypasses gemaakt om het lokale verkeer om te leiden.
Voor fietsers worden aparte omleidingen aangebracht.

Rotonde Binderendreef – Dukaat
De werkzaamheden aan de rotonde Binderendreef – Dukaat starten op woensdag 8 maart a.s. en duren ongeveer 3 weken. Tijdens deze werkzaamheden kun je gebruik maken van de bypass om de omliggende gebieden te bereiken. Het rood gearceerde gedeelte is afgesloten voor doorgaand verkeer. (Zie onderstaande afbeelding)

Rotonde Binderendreef – Helmondseweg
De werkzaamheden aan de rotonde Binderendreef – Helmondseweg starten rond 3 april a.s. en duren ongeveer 3 weken. Tijdens deze werkzaamheden kun je gebruik maken van de bypass om de omliggende gebieden te bereiken. Het rood gearceerde gedeelte is afgesloten voor doorgaand verkeer. (Zie onderstaande afbeelding)

Rotonde Binderendreef – Industrieweg
De werkzaamheden aan de rotonde Binderendreef – Industrieweg starten rond 18 april a.s. en duren ongeveer 3 weken. Tijdens deze werkzaamheden kun je gebruik maken van de bypass om de omliggende gebieden te bereiken. Het rood gearceerde gedeelte is afgesloten voor doorgaand verkeer. (Zie onderstaande afbeelding)

Let op: de startdatum en duur van de werkzaamheden zijn altijd afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden.

Actueel nieuws over de planning ontvang je via de BLM Wegenbouw app. Je kunt deze eenvoudig downloaden in de Appstore voor iPhone of Google Playstore voor Android.
Meer informatie over het project vind je op de website van de gemeente Deurne: www.deurne.nl/maatregelen-binderendreef

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud