ORO ORO
Lees Voor

Werkpost Jan&Koek is officieel geopend

Gisteren was het dan zover. De officiële opening van werkpost Jan&Koek stond op het programma. Een feestelijke gebeurtenis voor onze Jan&koekers op de Brainport Human Campus in Helmond. Na een periode van leren en ontdekken is er een nieuwe fase aangebroken. Jan&Koek is vanaf nu vijf dagen per week geopend.

Inclusieve koffiebar

Jan&Koek is een koffiebar op het terrein van Driessen Groep. Hier kunnen medewerkers van o.a. Driessen, IJK, Reijn, Mensium, Bloeij en bewoners én bezoekers van de Brainport Human Campus iedere werkdag genieten van een heerlijke verse kop koffie of een lekkere koek. Er is heel veel lekkers te halen!

Jan&Koek is een samenwerking tussen Driessen Foundation, Driessen Groep, Brainport Human Campus en ORO. Niet voor iedereen is een plekje op de arbeidsmarkt namelijk vanzelfsprekend. Samen creëren we inclusief werkgeluk.

Werkpost

Nu Jan&Koek vijf dagen per week geopend is, kunnen we nog wel wat extra handjes gebruiken. Lijkt het jou leuk om te werken in een luxe koffiebar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We kijken samen naar wat je het leukst vindt om te doen. Bijvoorbeeld koffie maken, bestellingen opnemen, koekjes bakken of serveren. Wil je liever achter de schermen werken? Dat kan ook!

Interesse? Mail dan naar janenkoek@oro.nl. Meer informatie over werkpost Jan&Koek vind je hier.

Werkpost Jan&Koek

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content