ORO ORO
Lees Voor

Wie verdient de Gouden Gift van ORO?

De Gouden Gift is een blijk van waardering voor personen of groepen die zich inzetten voor de integratie van mensen met een verstandelijke beperking. Dit jaar hebben we uit de lange lijst van kandidaten de volgende 3 organisaties genomineerd:

  • SHI bouwgroothandel
  • Bavaria
  • Centrummanagement Deurne

SHI

Wij werken al jaren met SHI samen en hebben met het bedrijf mee mogen groeien. Op alle werkdagen werkt op deze locatie een groep cliënten met hun begeleiders , zonder druk, en kunnen ze fijn productiewerk uitvoeren.  Bij SHI zijn de cliënten van ORO echt onderdeel van het bedrijf. Binnenkort gaat het bedrijf verhuizen en ook hierin wordt er met ons afgestemd waar zij rekening mee kunnen houden. Daarnaast mogen we bij deze werkgever altijd aankloppen wanneer mensen nog in een leer/werk traject zitten en met arbeidsvermogen door willen stromen naar werk. Vanuit deze samenwerking zijn ook al dienstverbanden ontstaan. Volop kansen, een sociale ondernemer waar we erg blij mee zijn!

Bavaria

Ook met Bavaria werken wij al heel wat jaren samen. Hier werkt op dinsdag, woensdag en donderdag een kleine groep cliënten van ORO onder deskundige begeleiding mee in het productieproces. Zij werken samen met de werknemers van Bavaria. Het is voor veel cliënten van ORO een gewilde plek. Niet alleen omdat het een mooi merk is maar vooral om de cliënten van ORO echt gezien worden als onderdeel van het familiebedrijf.

Centrummanagement Deurne

Veel mensen voelen zich verbonden met winkelgebieden, niet alleen als winkelier, vastgoedeigenaar, ambtenaar of politicus, maar ook als consument en burger. De toekomst van het centrum van Deurne gaat iedereen in Deurne aan het hart. Cliënten van ORO werken samen met de gemeente en de winkeliersvereniging om het centrum van Deurne aantrekkelijk te houden. De cliënten van ORO zijn daardoor een onmisbare schakel in de Deurnese gemeenschap. Wat ons betreft een heel mooi voorbeeld van gemeenschappelijke integratie.

Wie krijgt jouw stem?

Vanaf vandaag mogen jullie stemmen op een van de drie genomineerden. Dat kan door hieronder op de knop te drukken.

De winnaar wordt live bekendgemaakt tijdens ORO Toppers. ORO Toppers is zaterdag 23 oktober a.s. van 14.00 tot 15.30 uur online te volgen via www.oro.nl/toppers

Deel met je vrienden!

Copyright © 2021 ORO
Skip to content