ORO ORO
Lees Voor

ORO is jarig!

ORO bestaat dit jaar 25 jaar. We zijn er natuurlijk al veel langer, maar in 1996 werden Stichting Rijtven en de Othmarusstichting samen ORO. Dat betekent dat ORO 25 jaar is! En als je jarig bent, mag je trakteren. Bij ORO vinden we het geluk van onze cliënten het belangrijkste. Daarom laten we in het jaar dat we 25 jaar bestaan, 25 wensen van cliënten uitkomen.

Donderdag 22 april zijn 25 lootjes getrokken uit alle ingestuurde wensen. Houd de sociale media van ORO in de gaten om te zien welke wensen uitkomen of kijk eens vaker op de deze pagina!

Een make-over voor Lenie

Lenie wilde heel erg graag een keer worden verrast. Zo’n make-over zoals op televisie waar je nieuwe kleding krijgt, je haar wordt gedaan en ze make-up op doen. Lenie was één van de gelukkigen waarvan de wens, werkelijkheid werd. Ze werd helemaal in het zonnetje gezet bij Shoeby in Deurne. Daarna mocht ze zelfs nog gaan lunchen bij Gastvrij & Zo. Ze heeft met volle teugen genoten en kijkt terug op een fantastische dag. Daar doen we het voor!

Bekijk de foto’s op Instagram.

Naar het draaiorgelmuseum voor Jan

Jan is een echte fan van draaiorgels en orgelmuziek. De liefde voor draaiorgels heeft hij van zijn vader gekregen, want die nam hem altijd naar de Paterskerk om naar de orgels te kijken. Een bezoekje aan het draaiorgelmuseum was z’n grootste wens en die ging onlangs in vervulling.

Lees het artikel in het Eindhovens Dagblad over de wens van Jan.

Een fotoshoot met paard voor Wies

Wies wilde het allerliefst een keer een fotoshoot met een paard. Hoe gaaf is het dat we dat voor haar hebben kunnen realiseren? Ze heeft zelfs op het paard gezeten. Het zijn prachtige foto’s geworden waar Wies nog lang van kan nagenieten!

Een ritje in de auto van Bassie voor Sebastiaan

Sebastiaan is gek van alles wat met Bassie en Adriaan te maken heeft. Een bezoekje van een clown, lekkere taart én een ritje in de auto van Bassie maakte zijn dag compleet.

Een kijkje achter de schermen bij The Voice voor Maykel

Maykel mocht een kijkje nemen achter de schermen bij The Voice, een repetitie bijwonen én zelf op de knop drukken op de enige echte The Voice of Holland jurystoel! Nu de shows te zien zijn op de televisie, kan Maykel nog eens extra nagenieten.

Een Harry Potter kostuum voor Sarah

Eerder werd Sarah al verrast met een Harry Potter kostuum, maar dat moest nog even op maat worden gemaakt. Op haar twaalfde verjaardag ontving Sarah haar complete outfit en kon ze volop genieten van haar kostuum op haar feestje!

Renzo mag met kittens knuffelen

Renzo is helemaal gek van katten en heeft zelf 3 volwassen katten. Maar kleine kittens vindt hij het allerleukst, daar kun je zo lekker mee knuffelen. Bij Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o. mocht hij komen knuffelen met de kittens in het asiel. Renzo heeft zo genoten dat hij meteen een nieuwe afspraak heeft gemaakt om een keer te komen helpen.

Buikschuiven met Killian

Toen Killian de vraag werd gesteld: “Wat is jouw wens?”. Wist hij het meteen, buikschuiven! Omdat hij graag voor anderen zorgt mocht dat een grote buikschuifbaan zijn voor alle bewoners.

Het was een geslaagde dag voor Killian en zijn huisgenoten bij Het Liender. Bekijk onderstaande video en geniet mee met hun plezier.

Geschiedenis

In 1996 fuseren de Othmarusstichting en Het Rijtven. Als nieuwe naam wordt voor ORO gekozen. De Othmarus Rijtven Organisatie. In 2021 is dat precies een kwart eeuw geleden. In de OROskopen van dit jaar besteden we gepast aandacht aan dit jubileum.

Copyright © 2021 ORO
Skip to content