ORO is jarig!

In het jaar 2023 bestond ORO 25 jaar. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan lieten we 25 wensen van cliënten uitkomen. Hieronder vind je een aantal van die verrassingen!

Een make-over voor Lenie

Lenie wilde heel erg graag een keer worden verrast. Zo’n make-over zoals op televisie waar je nieuwe kleding krijgt, je haar wordt gedaan en ze make-up op doen. Lenie was één van de gelukkigen waarvan de wens, werkelijkheid werd. Ze werd helemaal in het zonnetje gezet bij Shoeby in Deurne. Daarna mocht ze zelfs nog gaan lunchen bij Gastvrij & Zo. Ze heeft met volle teugen genoten en kijkt terug op een fantastische dag. Daar doen we het voor!

Bekijk de foto’s op Instagram.

Naar het draaiorgelmuseum voor Jan

Jan is een echte fan van draaiorgels en orgelmuziek. De liefde voor draaiorgels heeft hij van zijn vader gekregen, want die nam hem altijd naar de Paterskerk om naar de orgels te kijken. Een bezoekje aan het draaiorgelmuseum was z’n grootste wens en die ging onlangs in vervulling.

Lees het artikel in het Eindhovens Dagblad over de wens van Jan.

Een fotoshoot met paard voor Wies

Wies wilde het allerliefst een keer een fotoshoot met een paard. Hoe gaaf is het dat we dat voor haar hebben kunnen realiseren? Ze heeft zelfs op het paard gezeten. Het zijn prachtige foto’s geworden waar Wies nog lang van kan nagenieten!

Een ritje in de auto van Bassie voor Sebastiaan

Sebastiaan is gek van alles wat met Bassie en Adriaan te maken heeft. Een bezoekje van een clown, lekkere taart én een ritje in de auto van Bassie maakte zijn dag compleet.

Een kijkje achter de schermen bij The Voice voor Maykel

Maykel mocht een kijkje nemen achter de schermen bij The Voice, een repetitie bijwonen én zelf op de knop drukken op de enige echte The Voice of Holland jurystoel! Nu de shows te zien zijn op de televisie, kan Maykel nog eens extra nagenieten.

Een Harry Potter kostuum voor Sarah

Eerder werd Sarah al verrast met een Harry Potter kostuum, maar dat moest nog even op maat worden gemaakt. Op haar twaalfde verjaardag ontving Sarah haar complete outfit en kon ze volop genieten van haar kostuum op haar feestje!

Renzo mag met kittens knuffelen

Renzo is helemaal gek van katten en heeft zelf 3 volwassen katten. Maar kleine kittens vindt hij het allerleukst, daar kun je zo lekker mee knuffelen. Bij Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o. mocht hij komen knuffelen met de kittens in het asiel. Renzo heeft zo genoten dat hij meteen een nieuwe afspraak heeft gemaakt om een keer te komen helpen.

Buikschuiven met Killian

Toen Killian de vraag werd gesteld ‘Wat is jouw wens?’, wist hij het meteen: buikschuiven! Omdat hij graag voor anderen zorgt mocht dat een grote buikschuifbaan zijn voor alle bewoners.

Het was een geslaagde dag voor Killian en zijn huisgenoten bij Het Liender. Bekijk onderstaande video en geniet mee met hun plezier.

Jeroen stuurde een wens in voor zijn moeder

Jeroen heeft een groot hart. Dat blijkt wel uit zijn wens. Voor Jeroen is familie heel belangrijk en hij weet hoe belangrijk het gezin is voor zijn moeder Gerda. Hij wilde graag een dagje op pad met zijn moeder en daarna samen uiteten met zijn zus Bernadette erbij. Toevallig wonen zij alle drie bij ORO. Samen eropuit gaan is soms lastig en daarom wenste Jeroen een dag waarbij hij zijn moeder in het zonnetje kon zetten.

Ze begonnen de dag met koffie en gebak. Heerlijk samen smullen! ’s Middags maakten ze een rondvaart over de Limburgse wateren. In de avond hebben ze met z’n drieën heerlijk gegeten bij restaurant Duco!

Het was een fantastische dag en moeder Gerda is nog steeds onder de indruk dat Jeroen speciaal een wens voor haar instuurde!

Lees Voor
Ga naar de inhoud