ORO ORO
Lees Voor

ORO is jarig!

ORO bestaat dit jaar 25 jaar. We zijn er natuurlijk al veel langer, maar in 1996 werden Stichting Rijtven en de Othmarusstichting samen ORO. Dat betekent dat ORO 25 jaar is! En als je jarig bent, mag je trakteren. Bij ORO vinden we het geluk van onze cliënten het belangrijkste. Daarom laten we in het jaar dat we 25 jaar bestaan, 25 wensen van cliënten uitkomen.

Wat is jouw wens?
Iedereen heeft wensen. Dit kunnen kleine wensen zijn, maar ook grotere. Mandy wilde graag een trouwjurk aan hebben. Wat is jouw wens? Laat het ons weten, misschien wordt het een van de 25 wensen die we laten uitkomen.

Wat moet je doen?
Stuur voor 19 april 2021 een e-mail naar wens@oro.nl en vertel ons wat jouw wens is. Zet je naam en telefoonnummer in de e-mail, dan kunnen we contact met je opnemen als jouw wens een van de winnende wensen is.

Spelregels wens-actie ORO

  • De wens-actie wordt uitgevoerd door Stichting ORO ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Stichting ORO.
  • Deelnemers aan de wens-actie moeten cliënt zijn bij ORO (in ieder geval in de periode van 18 maart tot en met 31 december 2021). Dit wordt gecontroleerd door een ORO-medewerker die toegang heeft tot de cliëntadministratie.
  • Een deelnemer kan maximaal 1 wens insturen. Als er meer wensen door één deelnemer ingestuurd worden, doet alleen de laatst ontvangen wens mee aan de trekking.
  • Een wens doet mee aan de trekking als de wens per e-mail is verstuurd naar wens@oro.nl met daarin de omschrijving van de wens, de naam en het telefoonnummer van de deelnemer. De e-mail met de wens moet in de periode van 18 maart 2021 tot en met 18 april 2021 ontvangen zijn.
  • In april 2021 vindt de trekking van de winnende wensen plaats. Dit gebeurt willekeurig en op onpartijdige wijze: alle ontvangen wensen krijgen een nummer, deze nummers worden op briefjes gezet en opgevouwen bij elkaar verzameld. Hier worden 25 briefjes uit getrokken.
  • De 25 winnende wensen worden niet direct bekendgemaakt. Het blijft voor de winnende deelnemer nog een verrassing. De deelnemer hoort pas dat zijn/haar wens gewonnen heeft, vlak voordat deze wens gerealiseerd wordt.
  • Het streven is om de 25 wensen allemaal in 2021 te realiseren.
  • Een winnende wens is niet inwisselbaar voor geld en/of (andere) goederen.
Copyright © 2021 ORO
Skip to content