Lekker in je vel

Cognitieve revalidatie therapie

Cognitieve revalidatie therapie (CRT) richt zich op het terugkrijgen van cognitieve processen (cognitief is met je verstand), die door een hersenletsel beperkt, veranderd of verdwenen zijn. Het doel van de therapie is om alledaagse handelingen weer uit te kunnen voeren.

Voor wie is het?

Mogelijk is, als gevolg van hersenletsel, je concentratie minder goed. Of je hebt moeite om informatie te verwerken, je geheugen laat je in de steek. Je hebt daardoor moeite met de dagelijkse dingen. Bijvoorbeeld dat je afspraken vergeet of niet meer weet wat de volgorde is bij het aankleden door problemen met plannen en organiseren.

Hoe werkt het?

Samen gaan we kijken welke doelen we moeten en kunnen stellen zodat je weer naar tevredenheid kunt functioneren in je eigen omgeving. Als het nodig is roepen we daarbij de hulp in van andere therapeuten. We nemen in de therapie ook altijd de situatie van jouw omgeving mee.

CRT wordt geleverd door Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO.

MEER WETEN?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud