Fijn wonen

In een kleine groep wonen in de wijk

Wil je graag in een leuke buurt wonen? Vind je het fijn om dicht bij je familie te zijn? En wil je dingen zelf doen, maar heb je ook hulp nodig? Dan is wonen in een kleine groep in de wijk iets voor jou.

Voor wie is het?

Dit past bij je als je het leuk vindt om dingen zelf te doen. Bijvoorbeeld boodschappen doen of in de buurt werken. We hebben woningen in de wijk voor mensen van 25 tot 70 jaar.

Hoe werkt het?

Je woont samen met vier tot zes mensen in een huis. Er is ook begeleiding aanwezig. Je hebt je eigen kamer en je eigen douche en toilet. Wil je iets samen met andere bewoners doen? Dan kan! Samen een spelletje doen, tv kijken in de woonkamer, koffiedrinken of samen koken bijvoorbeeld.
Je hebt je eigen hobby’s, maar je vindt het ook gezellig om samen met anderen te wonen.
We hebben woningen in alle gemeentes waar ORO te vinden is. We kijken samen met jou wat je wensen zijn, welke woning het beste bij je past en wat je nodig hebt om fijn te kunnen wonen.

Ouderinitiatieven

ORO werkt ook samen met ouderinitiatieven. Dan kijken we met een groep familieleden hoe we de begeleiding en zorg in een woning samen kunnen inrichten. Een mooi voorbeeld hiervan is Het Laarhuys in Lieshout.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

 

Wonen in een groep

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud