Fijn wonen

Logeren bij Op Kamers

Je wilt misschien wel over een tijdje op jezelf wonen, maar je weet niet of je daar al klaar voor bent. Bij ORO kun je Op Kamers wonen. Daar leer je vaardigheden die je helpen bij zelfstandigheid en daar kun je ontdekken welke manier van wonen bij jou past. Op die manier helpen we je op weg naar een fijne woonplek. Weet je niet of dat al wat voor je is? Je kunt ook een tijdje logeren bij Op Kamers. Dat is dan perfect voor jou om uit te proberen of wonen bij Op Kamers wat voor jou is.

Voor wie is het?

Mensen met een licht verstandelijke beperking tussen de 17 en 30 jaar oud, die misschien zelfstandig willen wonen bij Op Kamers.

Hoe werkt het?

Logeren bij Op Kamers is een mooie stap tussen logeren bij het logeerhuis en wonen bij Op Kamers. Het is een tussenstap die in totaal drie maanden duurt. De logeerperiode is verdeeld in twee fases. Na elke fase kijken we samen hoe het gaat en of er iets veranderd moet worden.
Een tijdje logeren bij Op Kamers is perfect om uit te proberen of wonen bij Op Kamers wat voor jou is. Je kunt stap voor stap werken aan meer zelfstandigheid. Zodat je meer op je eigen benen kunt staan en je misschien wel ‘uit huis gaat’.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wonen in een groep

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud