Prettige dag

Snoezelbioscoop

Snoezelen komt van het woord doezelen en snuffelen. Het is dus ontspannen en beleven tegelijkertijd. In de Snoezelbioscoop draaien speciale snoezelfilms. Dat zijn films waarbij je kunt ontspannen en genieten van rustige beelden, muziek en kleuren. De Snoezelbioscoop is een fijne plek, waar je kunt ontspannen en ontprikkelen.

Voor wie is het?

Iedereen mag naar de Snoezelbioscoop. Van maandag tot en met vrijdag is de bioscoop van 10.00 tot 16.00 uur open. In het weekend kun je een afspraak maken.

Hoe werkt het?

Als je wilt, ga je op de bank in de Snoezelbioscoop zitten of op de grote kussens op de grond. Zorg dat je lekker zit. De film kan beginnen!
In de bioscoop draaien snoezelfilms. De films gaan bijvoorbeeld over de natuur en over dieren. Op het scherm ontdek je steeds weer nieuwe dingen. De kleuren veranderen en er is rustige muziek, die bij de film past. Je mag ook je familie meenemen. De Snoezelbioscoop is te vinden in de Biekorf op Het Rijtven.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Snoezelbioscoop ORO

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud