ORO ORO
Lees Voor

ArtORO Someren – De Viersprong

De Viersprong, Singel 1, 5712 HL Someren

Een voormalig schoolgebouw in een woonwijk, dicht tegen het centrum van Someren, is omgebouwd tot een sfeervol ORO atelier. In de Viersprong werken dagelijks ongeveer twaalf kunstenaars van ArtORO Someren. Maar ze zijn er niet alleen. Cliënten van SWZ en GGZ Oost Brabant én lokale kunstenaars maken ook gebruik van locatie De Viersprong.

Training, ambacht en kunst

De Viersprong biedt een breed palet door de inzet en het enthousiasme van de betrokken teamleden en vrijwilligers. Cliënten van SWZ, die te kampen hebben met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) krijgen er trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van afasie en sport & spel. Naast de creatieve mogelijkheden (keramiek, tekenen en schilderen, ruimtelijk en grafisch werk) verricht men er ook ambachtelijk werk zoals houten meubeltjes en speelgoed.

Welkom

De Viersprong is een plaats waar iedereen zich direct welkom voelt. De activiteiten worden afgestemd op de vraag van de cliënt. Niet het aanbod staat centraal, eerst wordt geluisterd naar de wensen van de cliënt, die vervolgens de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met vele verschillende mogelijkheden.

Duurzaam

Natuurlijke producten en een duurzame werkwijze staan centraal bij De Viersprong. Afval wordt zoveel als mogelijk hergebruikt en recycling neemt een belangrijke plaats in. Een van de voorbeelden is het zelf ‘scheppen’ van nieuw papier.

Verkooppunt

Op werkdagen is het altijd mogelijk om een kijkje te nemen of om kunst te kopen bij het verkooppunt van ArtORO Someren.

ArtORO vogelhuisje
ArtORO someren auto

Kijk voor meer informatie over ArtORO en andere locaties, op de website van ArtORO.

Benieuwd wat ORO nog meer kan bieden op het gebied van werk en dagbesteding? Bekijk een overzicht.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content