Bestuurswissel voor 1 dag

Met trots draagt Mirjam Kräwinkel voor 1 dag de ORO-sleutel, gemaakt door de kunstenaars van Van Speijk, over tijdens JINC Baas van Morgen.

Aanstaande donderdag 6 juni neemt Rayan, leerling op de praktijkschool in Helmond, voor één dag de rol van ORO bestuurder Mirjam Kräwinkel over. Na een gezamenlijk ontbijt met alle bazen van vandaag en morgen, zal Rayan samen met Mirjam op werkbezoek gaan. Bij het Facilitair Centrum van ORO op locatie Het Rijtven in Deurne maakt Rayan onder andere kennis met de werkposten Was & Strijk en Opgeruimd Rijtven. Twee van de 48 werk- en dagbestedingslocaties waar cliënten onder begeleiding werken, meedoen en van betekenis zijn.

Heel benieuwd zijn wij naar de adviezen van Rayan over hoe ORO nog meer jongeren, als vrijwilliger of medewerker, enthousiast kan maken voor dit mooie werk bij ORO.

Over JINC Baas van Morgen
Bij 450 bedrijven door heel het land, doen leerlingen op 6 juni mee aan JINC Baas van Morgen. Sinds dit jaar doet ook de regio Helmond mee.

Ieder kind heeft talent. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud