BN-ers verrassen bewoners Postelpark tijdens hun quizavond

Gewoon doen! Dat dachten de organisatoren van de quizavonden van ORO-locatie Postelpark in Someren. Begeleiders Romy en Susan vonden het wel een goed plan om leuke quizavonden te organiseren voor bewoners, cliëntvertegenwoordigers, vrijwilligers en medewerkers. Tijdens de coronatijd was er behoefte aan verbinding én leuke activiteiten, vandaar. De quizavonden werden een doorslaand succes.

De deelnemers en organisatoren werden steeds enthousiaster. De laatste avond werd er een om nooit meer te vergeten. Romy en Susan vonden maar liefst twintig (!) bekende Nederlanders bereid om in een filmpje een vraag voor de muziekquiz aan de bewoners te stellen. De meesten zongen een liedje dat de bewoners dan moesten afmaken.

Ronnie Tober, Henk Westbroek, Imca Marina, Tineke Schouten, Karin Bloemen, Gerard van Maasakkers, John de Bever, Edsilia Rombley, Gordon, Jeroen van der Boom en Henny Huisman en nog veel meer! Allemaal hadden ze een persoonlijke boodschap voor de bewoners van Postelpark en een quizvraag.

Geweldig om te zien hoe blij iedereen hiervan werd! Iedereen super bedankt voor alle verrassingen!

Deel met je vrienden!

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Skip to content