ORO ORO
Lees Voor

ABCDate

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 3
  • Jong volwassen Senior Volwassen

Ben jij 18 jaar of ouder en heb je een verstandelijke beperking? En wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan is ABCDate echt iets voor jou!

ABCDate is een website en app waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Misschien ben je op zoek naar een vriendschap of een maatje om samen leuke dingen mee te doen? Om bijvoorbeeld samen iets te drinken, naar de film te gaan of te sporten? Of misschien ben je op zoek naar een relatie? Dat kan allemaal!

Wat kun je op ABCDate doen?
Op ABCDate kun je een eigen profiel aanmaken. Je kunt dan chatten met andere mensen. Er is ook een Prikbord waar iedereen leuke berichtjes op kan zetten. En op de Kalender kun je kijken wanneer er een online ABCDate avond is. De website en app zijn heel makkelijk te gebruiken. Je kunt dus zo zelfstandig mogelijk op ABCDate contact maken met anderen. Je kunt ook ABCDate video’s bekijken op het eigen YouTube kanaal van ABCDate.

In deze video vertellen drie deelnemers wat zij van ABCDate vinden.

Hoe kan je je aanmelden?
Jouw begeleider moet zich eerst aanmelden voor ABCDate. Daarna meldt jouw begeleider jou aan voor ABCDate. Dit kan vanaf 9 september. Na het aanmelden maak je je profiel aan en kies je leuke foto’s uit. Vervolgens geef je bij het kopje “Leden” aan wat jij zoekt op ABCDate.

Steffie legt op ABCDate.nl uit hoe de website werkt.

Ik wil meer informatie

    Selecteer een regio

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content