Prettige dag

ABCDate

Ben jij 18 jaar of ouder en heb je een verstandelijke beperking? En wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan is ABCDate echt iets voor jou!

ABCDate is een website en app waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Misschien ben je op zoek naar een vriendschap of een maatje om samen leuke dingen mee te doen? Om bijvoorbeeld samen iets te drinken, naar de film te gaan of te sporten? Of misschien ben je op zoek naar een relatie? Dat kan allemaal!

Wat kun je op ABCDate doen?

Op ABCDate kun je een eigen profiel aanmaken. Je kunt dan chatten met andere mensen. Er is ook een Prikbord waar iedereen leuke berichtjes op kan zetten. En op de Kalender kun je kijken wanneer er een online ABCDate avond is. De website en app zijn heel makkelijk te gebruiken. Je kunt dus zo zelfstandig mogelijk op ABCDate contact maken met anderen. Je kunt ook ABCDate video’s bekijken op het eigen YouTube kanaal van ABCDate.

In deze video vertellen drie deelnemers wat zij van ABCDate vinden.

Hoe kan je je aanmelden?

Jouw begeleider moet zich eerst aanmelden voor ABCDate. Daarna meldt jouw begeleider jou aan voor ABCDate. Na het aanmelden maak je je profiel aan en kies je leuke foto’s uit. Vervolgens geef je bij het kopje “Leden” aan wat jij zoekt op ABCDate.

Steffie legt op ABCDate.nl uit hoe de website werkt.

Wil je graag kennis maken met ABCDate? Kom dan een kijkje nemen bij een van onze live bijeenkomsten. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom.

Live bijeenkomsten

Op zaterdag 11 februari van 14.00 tot 17.00 uur vindt er in het Kasteel van Woerden een ABCDate Valentijnsfeest plaats. Ook niet-leden zijn welkom en kunnen zich aanmelden via info@abcdate.nl.

Nu al benieuwd hoe het is om naar een live bijeenkomst te gaan? Bekijk de video van de ontmoetingsavond bij Van Speijk.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kolom 1

Kolom 2

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Skip to content