Prettige dag

ABCDate

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? En ben je 18 jaar of ouder en heb je een verstandelijke beperking? Dan is ABCDate echt iets voor jou!

Voor wie is het?

ABCDate is voor mensen met een verstandelijke beperking van 18 jaar en ouder die graag andere mensen met een verstandelijke beperking willen ontmoeten.

Hoe werkt het?

ABCDate is een website en app waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Misschien ben je op zoek naar een vriendschap of een maatje om samen leuke dingen mee te doen? Om bijvoorbeeld samen iets te drinken, naar de film te gaan of te sporten? Of misschien ben je op zoek naar een relatie? Dat kan allemaal!

Op ABCDate kun je een eigen profiel aanmaken. Je kunt dan chatten met andere mensen. Er is ook een Prikbord waar iedereen leuke berichtjes op kan zetten. En op de Kalender kun je kijken wanneer leuke activiteiten georganiseerd zijn, zoals een ontmoetingsavond. De website en app zijn heel makkelijk te gebruiken. Je kunt dus zo zelfstandig mogelijk op ABCDate contact maken met anderen. Je kunt ook ABCDate video’s bekijken op het eigen YouTube kanaal van ABCDate.

In deze video vertellen drie deelnemers wat zij van ABCDate vinden.

Meer weten?

Jouw begeleider moet zich eerst aanmelden voor ABCDate. Daarna meldt jouw begeleider jou aan voor ABCDate. Na het aanmelden maak je je profiel aan en kies je leuke foto’s uit. Vervolgens geef je bij het kopje ‘Leden’ aan wat jij zoekt op ABCDate.

Wil je graag eerst een keertje kennismaken met ABCDate? Kom dan eens naar een van onze bijeenkomsten. Ook als je nog geen lid bent, ben je van harte welkom. Je kunt je aanmelden via info@abcdate.nl.

Ben je nu al benieuwd hoe het is om naar een bijeenkomst te gaan? Bekijk de video van de ontmoetingsavond bij Van Speijk.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud