ORO ORO

Beeldende therapie

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

We gaan iets maken. Met verf, hout, steen, klei, textiel, of met digitale media. Deze beeldende middelen worden ingezet om bewuste en onbewuste gedachten en gevoelens boven tafel te krijgen. Wat je niet of moeilijk onder woorden kunt brengen, wordt tóch zichtbaar. Zo krijgen we een beter zicht op de hulpvraag. Pas dan wordt die hulpvraag helder en bespreekbaar.

Het aanbod van onze therapeut, dat uiteraard volledig wordt afgestemd op de cliënt, brengt een proces op gang dat leidt tot persoonlijke, emotionele en/of psychische ontwikkeling en groei.

Bij cliënten met een lager niveau kan de therapeut voor de cliënt de betekenis van het beeldend werk vertalen naar zijn of haar omgeving.

Beeldende therapie een therapievorm die valt onder vaktherapie. Vaktherapie is een verzamelnaam voor een hele serie therapievormen. Het zijn allemaal therapieën waarbij het ‘praten’ minder belangrijk is.

 

CONTACT

Wil je meer weten over beeldende therapie en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO