ORO ORO

Downpoli kinderen

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 5
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter

Downpoli Kinderen is een speciaal spreekuur voor alle kinderen van 0 tot 18 jaar met het Downsyndroom. Dit spreekuur is een gezamenlijk initiatief van ORO en het Elkerliek ziekenhuis, lokatie Helmond. Tijdens dit spreekuur komt je kind bij een multidisciplinair team van behandelaars en krijgt specifieke controles. Het team bestaat uit kinderartsen, oogartsen en KNO-artsen. Logopedisten, kinderfysiotherapeuten en ergotherapeuten. Diƫtisten, gedragsdeskundigen, Audiologisch Centrum Eindhoven en Stichting Downsyndroom (SDS).

De Downpoli kinderen is speciaal opgezet om je als ouder te begeleiden en advies te geven. En daarnaast te verwijzen naar de juiste hulpverlening. Wanneer jouw kind 18 jaar wordt, krijgen jullie samen de goede voorbereiding en begeleiding om over te stappen naar de Downpoli volwassenen.

CONTACT

Wil je meer weten over de downpoli en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO