ORO ORO
Lees Voor

Tender Clowns

Tender Clowns zijn geen gewone clowns. Ze voelen heel goed aan wat jij fijn vindt. Dat kan een grapje zijn, maar ze maken bijvoorbeeld ook muziek of ze praten met jou. En als jij niet van drukte houdt, zijn ze heel rustig.

Voor wie is het?

De Tender Clowns komen op bezoek bij evenementen of als een ORO-locatie daar om vraagt. Soms kun je ook alleen of in een kleine groep een afspraak met ze maken. Ze zijn er voor iedereen.

Hoe werkt het?

Een Tender Clown maakt contact met je. Hij of zij gebruikt daarbij zijn humor, plezier en creativiteit. De Tender Clowns luisteren en kijken goed naar jou. Zo weten zij precies wat jij fijn vindt. Misschien vind jij het leuk als de clown lekker gek doet en muziek maakt? Of vind je het juist fijn als een clown rustig is? Bij de Tender Clowns kun jij helemaal jezelf zijn!

De Tenderclowns hebben geen rode, maar een groene neus. Ze maken niet alleen grappen, maar hebben ook muziekdoosjes, bellenblaas en muziekinstrumenten zoals belletjes bij zich. Ze kunnen je dus op verschillende manieren vermaken. Met de Tenderclowns is het altijd feest!

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen. Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan contact op via: 0492 – 53 00 53 of vul het antwoordformulier in.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content