ORO ORO
Lees Voor

Eetpunt De Geseldonk 

Cederhoutstraat 44, 5706 XC Helmond
Plan je route

Lekker eten maken. En daar iemand blij mee maken. Lijkt je dat leuk? Dan is Eetpunt De Geseldonk in Mierlo-Hout iets voor jou. Hier kunnen oudere mensen, die vaak zelf niet meer zo goed kunnen koken, gezellig samen eten. Ze zijn heel blij dat jij lekker eten voor ze maakt.  

Als je bij Eetpunt De Geseldonk helpt, kan je een van de volgende dingen doen: 

  • Tafels dekken 
  • Groenten snijden 
  • Helpen in de keuken 
  • Lijst met gasten bijhouden 
  • Eten serveren 
  • Opruimen en schoonmaken 

Eten maken voor bezoekers 

Er kunnen 25 gasten komen eten. Dat klinkt als best een klus? Gelukkig doe je het niet alleen. Je werkt samen met anderen. Ook zijn er begeleiders en een kok. Allemaal aardige mensen die goed kunnen koken en weten wat er nog meer moet gebeuren. Ze helpen je dus.  

Praatje maken

 Als je het leuk vindt om een praatje te maken met de mensen die komen eten, kan dat. Je krijgt misschien wel een complimentje. Want de bezoekers zijn heel blij met het lekkere eten. Vind jij het juist fijner om in de keuken te blijven? En daar lekker bezig te zijn? Dan is dat natuurlijk ook goed. We kijken naar wat jij fijn vindt en wat je goed kan. 

Tijden 

Het eetpunt hoort bij wijkhuis De Geseldonk. De warme maaltijd wordt ’s middags gegeten, *op dinsdag en donderdag. De gasten zijn er ongeveer van 12.00 tot 14.00 uur. Jij bent er al eerder om te helpen met het voorbereiden van het eten. Ook blijf je nog even als de gasten weg zijn om te helpen opruimen en schoonmaken. Je bent er daarom van ongeveer 09.30 tot 15.00 uur.  

Over de locatie 

De Geseldonk is een gezellig wijkcentrum. Je kunt hier allerlei mensen ontmoeten. Bijvoorbeeld mensen die hier Franse les volgen. Of komen bewegen of sporten. Aan de bar kun je samen iets drinken en kletsen.  

Meer weten over dagbesteding bij ORO

Eetpunt de Geseldonk

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content