ORO ORO
Lees Voor

Hoogste punt nieuwbouw Wilhelminastraat bereikt

De bouwers van de nieuwbouw aan de Wilhelminastraat in Asten hebben het hoogste punt bereikt. Tijd dus om de vlag in top te hijsen en een klein feestje te vieren bij de nieuwe ORO-woning.

Helaas kan dat feestje vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan zoals ze zich dat bij ORO hadden voorgesteld. Want blij zijn ze natuurlijk wel met het bereiken van deze mijlpaal. Nadat het oude woongebouw begin dit jaar werd gesloopt, zijn op de oude en vergrote kelder nieuwe funderingen aangebracht. Van daaruit wordt gewerkt aan een prachtig nieuw gebouw, waarin straks plaats is voor twaalf bewoners. Die bewoners wonen nu tijdelijk in Mierlo.

Multimediagroep

Om deze feestelijke gelegenheid toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan is wel een alternatief feestje voorbereid. Een centrale plaats daarbij is ingeruimd voor de Multimediagroep van ORO. Deze groep cliënten maakt vlogs en films. Een aantal leden van de Multimediagroep woont in de woning aan de Wilhelminastraat.

Vlag in top

Op donderdag 5 november, de dag dat het feestje gepland stond, heeft de Multimediagroep opnames gemaakt van de nieuwbouw. Dat deden ze in een nauwe samenwerking met lokale omroep SIRIS. Zo kunnen cliënten en contactpersonen van die cliënten zien hoe de vlag tóch in top gaat. Wijkmanager Bea Jacobs zal in het filmpje vertellen hoe het ervoor staat met de bouw. Het filmpje wordt na donderdag zo snel mogelijk beschikbaar gesteld aan de cliënten die in de nieuwbouw Wilhelminastraat komen wonen en aan hun contactpersonen.

De nieuwe kleinschalige woning voor cliënten van ORO aan de Wilhelminastraat wordt naar verwachting midden 2021 opgeleverd.

© Rob Fritsen, fotografie; Engelman Architecten, illustraties

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content