ORO ORO
Lees Voor

Kleur geven aan Het Rijtven

Kleur je mee? Het Rijtven groeit verder. Aan de rand van Het Rijtven gaat ORO nieuwe woningen bouwen. Om het bouwterrein staat een 80 meter lange houten wand. Op de wand wordt de geschiedenis van Het Rijtven verbeeld op 10 enorme kleurplaten van 3 bij 2 meter. Van het prille begin met de missiezusters Franciscanessen van de Heilige Antonius tot de huidige tijd. Waarin Het Rijtven steeds meer in verbinding is met de omgeving. Met enkele gedichten van cliënten sluit de wand ook aan op de gedichtenroute op het terrein.

Kleur geven aan het Rijtven

Kleur je mee?

Wij nodigen alle cliënten van ORO uit om deze bijzondere kleurplaten in te kleuren. Tijdens het evenement ‘Samen kleur geven aan Het Rijtven’ op zondag 29 september van 14.00 uur tot 17.00 uur. Ook kinderen uit Deurne en omgeving en volwassen zijn welkom. De houten wand kun je vinden tegenover de woningen aan Den Dreef. Deze zijn te bereiken via de parkeerplaats aan de weg Bosven, aan de oostkant van het terrein. Bij slecht weer kleuren we binnen.

Palet van Deurne

Kleuren werkt rustgevend en is daardoor stress verlagend. Het is een activiteit die heel goed past bij de sfeer op Het Rijtven. Waar rust, de natuurlijke omgeving en veiligheid belangrijke ingrediënten zijn voor het welzijn en geluk van mensen. Onze dank gaat uit naar gemeente Deurne die dit project  mogelijk heeft gemaakt door een eenmalige subsidie cultuur.

Kun je niet op 29 september? Kom dan een andere keer kleuren. Je kunt verf en een schort na 29 september lenen bij de receptie in gebouw De Waag.

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content