ORO ORO
Lees Voor

Laan ten Roode

Laan ten Roode 7, 5711 GA Someren

In het centrum van Someren ligt dagbestedingscentrum Laan ten Roode. Dagelijks komen hier gemiddeld twintig deelnemers. Laan ten Roode kenmerkt zich door een gezellige sfeer waar deelnemers de ruimte krijgen om een fijne dag te hebben en vooral zichzelf te zijn.

Twee groepen

Laan ten Roode heeft twee groepen, maar als de deelnemers een uitstapje naar de andere groep willen maken dan is dat mogelijk. In de eerste groep ligt het accent op sfeer en beleving. Muziek, wandelen, fietsen op de duo-fiets, lekker in de tuin schommelen, snoezelen, handmassage, werkjes doen, het kan en mag allemaal. Iedere deelnemer krijgt de ruimte om op eigen tempo iets te doen. Of even niets te doen.

In de tweede groep wordt gekookt en gebakken, met textiel en papier-maché gewerkt en geschilderd. Deelname aan de Somerense samenleving is hier belangrijk. Zo kun je er soep en worstenbroodjes bestellen, die in de eigen keuken worden gemaakt. In het eigen verkooppunt verkopen we de zelfgemaakte producten.

Werkpost

Ongeveer tien deelnemers van ORO werken elke dinsdag, woensdag en donderdag in lunchroom TussendORO in de Ruchte in Someren. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur verwelkomen onze gastvrouwen en gastheren je met een grote glimlach. Je kunt hier genieten van heerlijke en vers gemaakt lunchgerechten. Kijk voor meer informatie op de website van de Ruchte.

Laan ten Roode kleuren
Laan ten Roode bloem

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content