ORO ORO

Lage Hees

Kloostertuin 49a, 5741 BW Beek en Donk

Dagbestedingscentrum Lage Hees maakt deel uit van hetzelfde gebouw als woonvoorziening Hoge Hees in Beek en Donk. Cliënten van Hoge Hees, maar ook uit de buurt, komen dagelijks met veel plezier naar dit centrum, waar het accent ligt op sfeer en beleving, hoog en laag niveau, jong en oud waarin alles mogelijk is in een dynamisch team.

Genieten van je eigen tempo

Rust, het werken of meedoen aan activiteiten in je eigen tempo en genieten van het hier en nu. Dat kenmerkt in één zin de sfeer binnen dagbestedingscentrum Lage Hees.

In verschillende groepen genieten de deelnemers van hun eigen dagbesteding. Er is een groep voor deelnemers met een ernstige meervoudige beperking. Zij kunnen snoezelen, genieten van muziek, een verhaaltje, licht en geluid. De begeleiding heeft oog voor de kleine, non-verbale signalen van de deelnemers en speelt daarop in.
Naast de activiteiten binnen de eigen groep, kunnen cliënten ook meedoen met gezamenlijke activiteiten.

Een aantal deelnemers is actief in de wasserij. Hier wordt de was van de locaties Hoge Hees en De Bleek gesorteerd, gevouwen en gestreken.

Naast de sfeeractiviteiten gaan cliënten creatief aan de slag, doen zij boodschappen, helpen ze mee het dorp schoon te houden, en koken en bakken zij. We zoeken voor iedere deelnemer naar een optimale balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij we reeds aanwezige vaardigheden stimuleren en behouden.

lage hees

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO