Werkpost EHAD

Ben je niet bang om vies te worden? En houd je van aanpakken? Dan past werken bij het werkleercentrum EHAD in Helmond bij jou. Je werkt bij de verhuis- en klusservice. Is er een klusje op een locatie van ORO? Dan mag jij misschien wel mee in de bus. Je helpt dan mee. Ook zorg je dat de bussen er goed uit zien, door ze te wassen. Of zorg je dat oude apparaten hergebruikt kunnen worden. 

WAT KUN JE DOEN BIJ WERKPOST EHAD?

Hier ontdek je hoe het is om te werken in een bedrijf. Er zijn 4 activiteiten die je kunt doen:

 • Meehelpen bij de verhuis- en klusservice
  ’s Morgens stap jij in onze verhuis- en klusbus. Samen met je collega’s rijden jullie naar de andere locaties van ORO. Daar help je mee met verhuizen en klussen. Zo hang je bijvoorbeeld schilderijen of een kapstok op of je helpt mee om een bank naar de vuilstort te brengen. Net waar vraag naar is!
 • Wassen en werken met bussen
  Je kunt er voor kiezen om op locatie te blijven. Daar help je mee om bussen schoon te maken en doe je kleine klusjes (soms met de chauffeur). Zoals het oliepeil controleren of de banden oppompen.
 • Werken met hout
  Op de houtbewerkingsplaats kun je met hout aan de slag. Soms vraagt iemand van EHAD of ORO of je iets voor hen wilt maken, bijvoorbeeld vogelhuisjes of kistjes van pallethout. Maar het is vooral belangrijk dat jij maakt wat jij leuk vindt. Dat kan van alles zijn!
 • Recyclen
  Op andere ORO-locaties zoals De Rakthof worden oude apparaten ingezameld. Bij werkpost EHAD haal je deze uit elkaar om te hergebruiken.

De werkpost EHAD is op dinsdag en woensdag geopend.

SAMENWERKEN

Op deze werkpost zijn maximaal 8 mensen op hetzelfde moment aan het werk. Naast de klus- en verhuisservice zijn er 3 verschillende werkplekken. Je kunt dus alleen of in kleine groepjes werken. Je werkt in je eigen tempo. We kijken naar wat jij kan en wilt. Zodat je een fijne dag hebt.

MENSEN ONTMOETEN

Je werkt bij EHAD. Samen met de buschauffeurs en andere medewerkers. Je kunt dus veel nieuwe mensen ontmoeten. En ze zijn erg blij met je hulp.

RUIG WERK

Op deze werkpost zijn vooral mannen aan het werk. Je moet van klussen en slopen houden. Het is ruig werk. De meeste mannen die hier werken zijn tussen de 20 en 30 jaar oud. Maar mensen van alle leeftijden zijn uiteraard welkom.

Meer weten over dagbesteding bij ORO?

Adres: Vossenbeemd 39, 5705 CL Helmond

Plan je route

Onze diensten op deze locatie

dienstverlening

Dienstverlening

Het is fijn als een plek schoon en opgeruimd is. Bij ons zorg jij daarvoor. ...

Lees meer

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud