ORO ORO
Lees Voor

Multimediagroep ORO wint Special Media Award

De Multimediagroep van ORO Someren heeft de prijs voor Beste Video gewonnen bij de Special Media Awards. ‘Antwoord op mijn vraag’. Zo heet het nieuwste rapnummer van Peter Voermans, alias Rolley P.
Peter maakt deel uit van de Multimediagroep van ORO in Someren. Met de andere leden van die groep maakte hij een bijpassende videoclip bij zijn nummer. Deze clip is dinsdagavond 10 november tijdens een online-uitzending bekroond met de prijs voor Beste Video tijdens de uitreiking van de Special Media Awards.

Rolley P. heeft al meerdere liedjes geschreven. In zijn nieuwste nummer vraagt hij zich af wanneer de coronacrisis achter de rug is. ‘Wanneer kunnen wij vrij zijn’, zingt hij in het decor van een Somerens weiland, waarin hij wordt ondersteund door Igor den Houting. De muziek bij de video is van OP Beatz.

Voor Peter betekent de video sowieso een doorbraak. Afgelopen week tekende hij een contract bij een heus platenlabel, waardoor het nummer nu ook te streamen is via bijvoorbeeld Spotify.

De Special Media Awards is een landelijk initiatief van een groot aantal organisaties op het gebied van mediamaken. Meer dan honderd inzendingen streden deze keer om de prijzen in diverse categorie├źn. In totaal zijn dertig inzendingen beloond met een nominatie.

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content