Nieuwe bestuurder ORO

“Ik wil kansen geven aan ieders talent”

Mirjam Kräwinkel nieuwe bestuurder ORO vanaf 1 augustus 2023

ORO kondigt met trots de benoeming van een nieuwe bestuurder aan.

Met ingang van 1 augustus 2023 zal Mirjam Kräwinkel de functie van bestuurder bij ORO invullen. Een gedreven en verbindende bestuurder met passie voor mensen voor wie meedoen niet zo vanzelfsprekend is. Mirjam heeft ruime ervaring in strategie, beleid, organisatieontwikkeling en aansturing bij vele woningcorporaties. Ze is momenteel werkzaam als directeur-bestuurder bij WoCom, een woningcorporatie die een thuis biedt aan 17.000 mensen in Helmond en omliggende gemeenten. Mirjam is een bekende in de regio en werkt al samen met veel stakeholders van ORO. Zij kijkt ernaar uit om samen met het team van ORO te werken aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en aan het gedachtegoed ‘samen kwetsbare mensen gelukkig maken’.

“Dat is de mooiste missie die ik kan bedenken. Kansen zien, voor klein en groot geluk. Door oprecht te kijken naar wat iemand wil, kan en nodig heeft. Ik vind het een prachtige kans om daar een bijdrage aan te leveren.”

Belangrijke stappen gezet

Mirjam Kräwinkel volgt Jan Roelofs op, die de afgelopen 11 jaar als bestuurder heeft gewerkt bij ORO. Onder zijn leiding heeft ORO belangrijke stappen gezet in het verbeteren van de zorg voor cliënten en het versterken van de organisatie. Van een ‘indicatiegerichte zorginstelling’ ontwikkelde ORO zich tot een organisatie die veel meer kijkt naar de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënten. Jan Roelofs gaat met prepensioen en zal 1 augustus afscheid nemen van ORO. Oorspronkelijk zou hij 1 juli afscheid nemen, maar dat is veranderd in 1 augustus ter overbrugging naar de startdatum van de nieuwe bestuurder.

“Met Mirjam als bestuurder heb ik er alle vertrouwen in dat het geluk van de cliënt bij ORO voorop zal blijven staan.”

Kwetsbare mensen gelukkig maken

ORO staat voor ‘kwetsbare mensen gelukkig maken’. Daarbij gaat het om zelf kiezen, meedoen en van betekenis zijn. De nieuwe bestuurder zal samen met alle medewerkers, cliënten, cliëntvertegenwoordigers en samenwerkingspartners van ORO blijven werken aan dit gedachtegoed. ORO en de Raad van Toezicht zijn blij met de komst van Mirjam, wensen haar veel succes en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Mirjam Kräwinkel als nieuwe bestuurder.

Lees meer: Jan Roelofs neemt afscheid van ORO

Bestuurder ORO - Mirjam Kräwinkel

Deel met je vrienden!

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

"*" geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Naar de inhoud springen