ORO ORO
Lees Voor

ORO gaat van start met ABCDate

Binnenkort kunnen cliënten van ORO nieuwe mensen ontmoeten via de contactbemiddelingswebsite ABCDate.nl. Zo vergroten we de kans op vriendschap, geluk en liefde voor onze cliënten!

Wat is ABCDate?

ABCDate is een veilige landelijke contactbemiddelingswebsite en app voor mensen met een licht verstandelijke beperking die 18 jaar of ouder zijn. ABCDate is alleen te gebruiken door cliënten van zorgorganisaties die bij ABCDate zijn aangesloten. Op www.abcdate.nl/zorgkaart vind je alle aangesloten zorgorganisaties. Op ABCDate kunnen cliënten op zoek naar een vriendschap, maatje of relatie. Cliënten kunnen op ABCDate zo zelfstandig mogelijk profielen van andere deelnemers bekijken, chatten, een Prikbordbericht plaatsen en zich aanmelden via de Kalender voor online ABCDate avonden. Tijdens online ABCDate avonden via Zoom kunnen deelnemers elkaar beter leren kennen. Twee ABCDate Contact Coaches ondersteunen tijdens deze avond en organiseren leuke spelvormen die passen bij het thema van de avond. Indien mogelijk worden er ook weer fysieke ABCDate avonden georganiseerd.

Wanneer gaat ABCDate van start?

Begin september organiseert ABCDate een online begeleidersbijeenkomst voor begeleiders van ORO. Tijdens deze online begeleidersbijeenkomst legt een medewerker van ABCDate het aanmeldproces, de website en methode uit. Na de begeleidersbijeenkomst kunnen begeleiders hun cliënten aanmelden voor ABCDate.

Kijk voor meer informatie op www.oro.nl/abcdate.

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content