ORO ORO
Lees Voor

ORO Kletsbussen zorgen voor mooie bezoekmomenten

We hebben goed nieuws!

In deze moeilijke tijden waarin onze bewoners geen bezoek kunnen ontvangen, proberen we samen zo veel mogelijk de verbinding met elkaar te zoeken. Beeldbellen, post versturen, we kijken voor iedereen wat er mogelijk is. Bij ORO zijn we de afgelopen weken op zoek gegaan naar nieuwe manieren om toch bezoekmomenten te kunnen creëren, voor nu en voor de (nabije) toekomst. En we hebben al iets moois gevonden: De ORO Kletsbussen komen langs bij onze woonlocaties!

Veilig ontmoeten

ORO heeft twee Kletsbussen: één die niet mobiel is en aan de rand van Het Rijtven geplaatst is en één toert langs ORO locaties in Helmond en de Peelregio. Cliënten kunnen hun ouders of andere familieleden in de ORO Kletsbussen veilig ontmoeten. De afgelopen dagen is door de locaties geïnventariseerd hoeveel ouders en contactpersonen interesse hebben. Er is een planning gemaakt waar de bussen de komende tijd zullen staan. Ook in Laarbeek is een initiatief omarmd: daar zullen bezoekmomenten georganiseerd worden in een ‘tiny restaurant’.

Druk bezocht

De gezellige Kletsbussen worden inmiddels druk bezocht. We hopen dat veel cliënten, ouders en contactpersonen de komende tijd zullen genieten van hun bezoekmoment.

Lees ook het artikel hierover uit het Eindhovens Dagblad: Henny en Jacqueline zien hun zoon weer voor het eerst in twee maanden in de Kletsbus in Deurne.

kletsbussen
kletsbus

Deel met je vrienden!

Copyright © 2022 ORO
Skip to content