ORO ORO
Lees Voor

Vaartsestraat

Vaartsestraat 2, 5708 XE Helmond

Een unieke plek in een mooie karakteristieke omgeving. Een plek waar iedereen wel zou willen wonen. Het gevoel van de stad, in een gemoedelijke wijk. Een heel mooi stukje Helmond!

De mogelijkheden

De Vaartsestraat in de wijk Brandevoort kent 17 appartementen. In deze appartementen wonen cliënten zo zelfstandig mogelijk. Begeleiding binnen de Vaartsestraat is afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt.

Naast de 17 appartementen is er een groepswoning waar 6 cliënten wonen en waar begeleiding altijd dichtbij is. In de groepswoning is een gemeenschappelijke huiskamer. Alle 6 cliënten hebben daarnaast een eigen slaapkamer en badkamer.

Een fijne plek waar je gelukkig kunt zijn in een huiselijke omgeving. Wonen én werken in luxe waarbij de cliënt op 1 staat.

Faciliteiten in de wijk

Brandevoort heeft twee supermarkten, verschillende (lokale) winkels, kappers, een bakker, een slager en genoeg gezellige plekken om een hapje te eten.

Er is ook een gezondheidscentrum, huisartsenpraktijk, fysiotherapie, apotheek en drogist te vinden. Alles dicht bij huis. Brandevoort heeft zelfs een eigen NS station!

Wil je meer weten over woonmogelijkheden binnen ORO? Kijk hier wat ORO te bieden heeft.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content