ORO ORO
Lees Voor

Wandel voor elkaar

Bij ORO zijn ruim achthonderd vrijwilligers actief en daar zijn we erg blij mee! Iedere vrijwilliger levert op zijn of haar eigen manier een positieve bijdrage aan het leven van onze cliënten. Eén keer per week een wandeling maken met een cliënt, helpen bij de wekelijkse avondsoos, maandelijks op bezoek komen bij een cliënt. Als vrijwilliger van ORO maak je kennis met bijzondere mensen. Mensen die genieten van jouw gezelschap.

Wij verwachten van onze vrijwilligers vooral veel enthousiasme en inzet. En we vinden het natuurlijk fijn als je voor een langere tijd bij ons blijft. Voor onze cliënten is het prettig als ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben. Ervaring in de zorg is niet vereist. Vrijwilliger zijn levert vooral heel veel dankbaarheid, waardering en voldoening op.

Prijsvraag

Waar word jij gelukkig van?

Schrijf, teken, knip of plak dat waar jij het meest gelukkig van wordt en maak hier een mooie collage van. Maak een foto van jouw werk en stuur dit naar vrijwilligers@oro.nl. De 3 mooiste, creatiefste en origineelste inzendingen verdienen een GELUKSPRIJS!

De winnaars worden gekozen op 27 oktober 2021 en krijgen persoonlijk bericht.
Succes!

Recept gelukskoekje

Lekkere koekjes, daar worden we toch allemaal gelukkig van? Met deze gelukskoekjes tover je een glimlach op het gezicht van je gasten.

Download hier het recept.

Heel veel bakplezier!

HOE WORD IK VRIJWILLIGER?

Als vrijwilliger word je begeleid door onze coördinatoren vrijwilligerswerk. Lijkt het je leuk om bij ons team aan te sluiten of wil je meer informatie? Kijk op de pagina ‘vrijwilliger worden’ of neem direct contact op met Meike van Erp via 0492 53 00 53 of per e-mail: vrijwilligers@oro.nl.

Filmpjes van onze vrijwilligers

Vrijwilliger Simone

“Je geeft iets, maar je ontvangt nog veel meer.” Vrijwilligerswerk brengt niet alleen onze cliënten plezier. Ook als vrijwilliger zelf brengt het je veel; je leert nieuwe mensen en plekken kennen, doet misschien andere dingen dan je gewend bent.

Vrijwilliger Haya

“Ik kan hier altijd mezelf zijn, het is altijd goed genoeg.” Een keertje samen pannenkoeken bakken, een rondje lopen… Bij ons zijn alle vrijwilligers welkom! Of je nu wekelijks een uurtje over hebt, of een aantal keer per jaar tijd vrij kan maken; alles is mogelijk.

Vrijwilliger Liesbeth

“Het maakt me een vollediger mens”. Er gebeuren hier elke dag wondertjes. Cliënten die de dieren altijd op afstand hebben gehouden, gaan bijvoorbeeld ineens de hond aaien. Je kunt op zoveel manieren bijdragen aan een gelukkiger leven.

Copyright © 2022 ORO
Skip to content