ORO ORO
Lees Voor

Werkpost Boerdonck

Wilhelminastraat 29, 5721 KG Asten 

Ben je graag buiten? Vind je het leuk om met dieren te werken? Werk je graag in de tuin? Dit kan bij werkpost Boerdonck. Samen met anderen werk je in de mooie, grote tuin van het Hof van Bluyssen. Daar wonen oudere mensen. Zij bezoeken de tuin en de dieren ook vaak. 

Dit kun je allemaal doen bij werkpost Boerdonck: 

  • Dieren (kippen en konijnen) verzorgen 
  • De stal schoonmaken 
  • Werken in de moestuin 
  • Bladeren opruimen 
  • Onkruid weghalen 
  • Planten verzorgen 

En nog meer! Er is altijd wat te doen. 

Hoe ziet een dag eruit? 

Je kunt bij ons 1 dag in de week helpen, op donderdag. We beginnen de dag met koffie of thee. Dat doen we in het mooie theehuisje in de tuin.  Daarna ga je de dieren verzorgen of werk je in de tuin. We kijken wat er die dag nodig is. Bijvoorbeeld bladeren harken in de herfst of sproeien in de zomer. In de kerst hebben we een mooie kerststal. Jij kunt ook vertellen wat je graag gaat doen.  

Dieren bij dagbesteding 

Je vindt bij deze dagbesteding veel dieren. Leuk als je een echte dierenvriend bent. Je kunt bijvoorbeeld werken met kippen en konijnen.  

Goede begeleiding 

Natuurlijk zijn er altijd begeleiders. Aardige mensen, die je helpen bij het werk. Wil je graag in een groepje werken? Dat kan! Maar als je liever alleen bezig bent, kan dat ook.  

In de natuur 

Je vindt Boerdonck midden in de tuin van het Hof van Bluyssen. Daar wonen oudere mensen. Zij bezoeken, samen met hun familie, de tuin vaak. En ze maken dan graag een praatje met je.   

Meer weten over dagbesteding bij ORO

werkpost Boerdonck

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content