ORO ORO
Lees Voor

Werkpost Hofke van Marijke

Rembrandt van Rijnstraat 5, 5753 BE Deurne 

Lijkt het je leuk om samen te breien, haken of borduren? Wil je graag rustig werken? Dan is werkpost Hofke van Marijke iets voor jou. Het leuke is dat je er veel mensen ontmoet. De werkpost is te vinden in een wijkcentrum. Er komen dus verschillende mensen. Jij kunt helpen om koffie voor hen te zetten. Dan kun je meteen even kletsen. Of samen even puzzelen of biljarten. Gezellig, toch?  

Wat kun je doen bij het Hofke van Marijke? 

Er zijn activiteiten op maandagmiddag, woensdagochtend en woensdagmiddag. Op maandagmiddagen kun je bijvoorbeeld: 

 • Haken 
 • Breien 
 • Borduren 
 • Naaien 
 • Klusjes doen voor het wijkcentrum 
 • Koffiezetten voor mensen in het wijkcentrum 
 • Kletsen en koffiedrinken 

Op woensdagochtenden kun je helpen met koffiezetten. Op woensdagmiddagen is iedereen welkom bij ‘haak maar aan’. Samen met mensen uit de wijk haak je de leukste en mooiste dingen. Wist je dat we al eens een fiets gehaakt hebben? En een boom versierd met ons haakwerk? 

Rust en hulp 

Bij ons werken aardige mensen die je helpen met naaien, breien, haken of borduren. Je werkt aan je eigen werkje. Op je eigen manier en op je eigen tempo.  

Haken voor andere mensen 

Vind je het leuk om het haakwerk te houden? Dat kan. Maar je mag het ook cadeau geven aan andere mensen in het gebouw. Die zijn daar heel blij mee. We hebben al eens tasjes gemaakt die verkocht werden in het wijkcentrum.  

Over de groep 

Jouw leeftijd maakt niets uit. We houden van rustige activiteiten. We maken graag samen iets. Ook drinken we samen gezellig iets.   

Meer weten over dagbesteding bij ORO

Hofke van Marijke

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

  Copyright © 2022 ORO
  Skip to content