ORO ORO
Lees Voor

Werkpost Hotel Heppie

Patrijslaan 9, 5731 XN Mierlo

Bij recreatiepark Het Wolfsven (tussen Mierlo en Geldrop) ligt midden in het bos Hotel Heppie. Dit is een bijzondere groepsaccommodatie, bedoeld voor kinderen uit heel Nederland die -om welke reden ook- niet onbezorgd kind kunnen zijn. In Hotel Heppie kunnen ze lekker spelen en ontspannen. Het hotel bestaat uit een groepsgebouw met een gezellige groepsruimte, slaapkamers met douche en toilet en een appartement. Ook is er een speelgebouw met een binnenspeeltuin, een e-fit ruimte en een theaterzaal. Het hotel wordt omringd door een speelbos met speeltoestellen, een skelterbaan, een kampvuurplaats en een Cruijff Court.

Werkzaamheden

Bij deze werkpost verrichten cliënten van ORO diverse werkzaamheden. Daarbij wordt zo veel mogelijk aangesloten op de voorkeur van de cliënten. Soms wordt er buiten gewerkt, bijvoorbeeld als het buitenterrein of de tuin opgeruimd moet worden. Maar ook binnen in de gebouwen is van alles te doen. Het speelgebouw en het groepsgebouw moeten schoon blijven, de uniformen, verkleedkleren en dekbedden moeten gewassen worden, in de keuken is er hulp altijd welkom, en als er een vergadering is moet er soms geserveerd worden. Voor ieder wat wils dus! De cliënten krijgen ondersteuning van begeleiders van ORO.

Lijkt het jou leuk om te komen werken bij Hotel Heppie in Mierlo? Neem dan contact op met je ORO-begeleider of neem contact op met ORO Entree via 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of via welkom@oro.nl.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content