ORO ORO
Lees Voor

Werkpost Was & Strijk

Florijn 15, 5751 PC Deurne 

Zo’n 2800 kilo aan handdoeken, beddengoed en kleding wordt er bij het facilitair centrum van ORO gewassen. En dat elke week! Jij kunt hier helpen met het wassen, vouwen, strijken en sorteren van deze was. Dit noemen we de werkpost Was & Strijk. 

Wat kun je doen bij de werkpost Was & Strijk? 

Elke woensdag werk je met zeven anderen bij deze werkpost. Maar het is ook mogelijk om hier stage te lopen of op andere dagen te werken. 

Je kunt hier: 

  • De wasmachines en drogers aanzetten 
  • De was in de drogers stoppen en eruit halen 
  • De was vouwen 
  • Strijken 
  • De was sorteren 
  • Labels in kleding maken 

We kijken samen met jou naar welk werk goed bij jou past.  

Over de locatie 

Net buiten Het Rijtven ligt het facilitair centrum van ORO. Daar komt alle was binnen van de ORO-locaties op het Rijtven.  

Je werkt hier samen met medewerkers van het facilitair centrum. Je werkt dus, net als deze medewerkers, echt in een bedrijf. Je hebt ook veel collega’s. Natuurlijk is dat ook heel erg gezellig! 

Leren 

Bij de werkpost Was & Strijk kun je veel leren. Stapje voor stapje word je steeds beter in alles wat met was te maken heeft. Jij bepaalt hoe snel dat gaat. Er zijn altijd mensen bij om je te helpen. We vinden het belangrijk dat jij fijn werk hebt en dat je aan het eind van de dag met een lach op je gezicht naar huis gaat. 

wasserij

Meer weten over dagbesteding bij ORO

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content