ORO ORO
Lees Voor

Nieuws

Nieuwe naam voor Behandeling & Expertise

ORO Behandeling & Expertise gaat per 1 september 2021 verder als een zelfstandige eenheid binnen ORO en onder een nieuwe naam: Lore, behandel- en expertisecentrum.

Lees meer

ORO start samenwerking Jan&Koek

Jan & Koek is een koffiebar die binnenkort gevestigd zal worden in het Atelier, het nieuwste pand op Brainport Human Campus in Helmond.

Lees meer

Carnaval bij ORO

Carnaval 2021 is ook bij ORO anders dan in andere jaren. Dit jaar komt het feestje bij jou thuis. Vier je carnaval met ons mee?

Lees meer

ORO te zien in online show FWG

Op dinsdag 26 januari, de Dag van het werkplezier in de zorg, organiseert FWG een online show. Ook ORO heeft een kleine rol tijdens deze online show. Meer weten? Lees dan snel verder!

Lees meer

Webinar vaccinatie: voor cliƫnten en ouders/verwanten

Ouders, verwanten en mensen met een beperking hebben nog veel vragen over de coronavaccinatie. Daarom organiseert de VGN in samenwerking met de LFB en met KansPlus, een webinar over de vaccinatie op dinsdag 19 januari.

Lees meer

ORO en Amaliazorg Hof van Bluyssen willen samenwerken in Asten

Bestuurder Jan Roelofs van ORO en directeur-bestuurder Han Hendrikse van Amaliazorg hebben vandaag een intentieverklaring ondertekend waarin staat dat Amaliazorg en ORO samen gaan werken op locatie Hof van Bluyssen te Asten.

Lees meer

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content