Lekker in je vel

(Embedded) Fitness

Wil je lekker sporten en bewegen? Bij ons kun je fitnessen of embedded fitness doen. Dat laatste is sporten door (video)spellen te spelen.

Voor wie is het?

Vind je het leuk of belangrijk om te bewegen? En doe je dat graag in je eigen omgeving? Dan is dit iets voor jou.

Hoe werkt het?

(Embedded) fitness kan bij onze woonlocatie aan de Kromme Haagdijk en bij dagbestedingscentrum Van Speijk. Ook op kinderdagcentrum Binderen vind je (embedded) fitnessapparaten. Ga je liever wandelen? Ook dat kan, samen met een begeleider.

Fitness

Wil jij je conditie verbeteren en je spieren sterk houden, maar ga je liever niet naar een sportschool in de buurt? Dan kun je in jouw eigen omgeving sporten. Je kunt bijvoorbeeld bij de Kromme Haagdijk de lopende band of de gewichten gebruiken. Maar er is ook een tafeltennistafel en er zijn nog meer apparaten.
Vind je het gezellig om met anderen te sporten? Dan past een groepsles bij jou. Maar je kunt ook alleen (met een begeleider) sporten. Jij bepaalt wat bij je past.

Embedded fitness

Vind je fitness niet zo leuk, maar wil je wel graag bewegen? Dan is embedded fitness misschien wel iets voor jou. Hierbij sport je, terwijl je gebruikmaakt van leuke (video)spelletjes. Zo is fitness nóg leuker!
Er is bijvoorbeeld een spelletje waarbij je fietsend muntjes kunt winnen. Of een spel waarbij je lichtjes moet aantikken om punten te verzamelen. En we hebben een Xbox met Just Dance erop. Dat is dansen en sporten tegelijkertijd.
Embedded fitness is dus een combinatie van sport en spel. Plezier in bewegen vinden we het belangrijkste, want dan wordt het ook makkelijker om het vaker te doen.

Gezellig

Samen sporten of wandelen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook gezellig. Dat horen we dan ook vaak van mensen die bij ons komen (embedded) fitnessen.
We luisteren bij het sporten naar jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een keertje buiten sporten? Dan kan dat. We kijken dus samen naar wat er bij jou past.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud