Ambitie

Groeien, jezelf ontwikkelen en zoveel mogelijk de regie over je eigen leven hebben. Zo maken we bij ORO kwetsbare mensen gelukkig. We kijken hierbij naar jouw mogelijkheden en talenten. Meedoen in de samenleving en van toegevoegde waarde zijn. Jouw geluk, jouw wensen, vragen en behoeften: die staan bij ons centraal.

Een belangrijk onderdeel daarbij is werkgeluk. Ambitie maakt onderdeel uit van ORO. We zorgen er samen voor dat de juiste mensen op de juiste werkplek komen met de juiste ondersteuning. Iedereen krijgt bij ons de kans het beste uit zichzelf te halen.

“Wij begeleiden van wens naar WERKelijkheid”

WAT DOET AMBITIE?

Samen gaan we aan de slag met jouw vragen rondom betaald of onbetaald werk. Of het nu gaat om het zoeken naar werk, begeleiding op het werk of het samen onderzoeken van je kansen op de arbeidsmarkt. We kijken wat jouw mogelijkheden zijn en geven je advies. Als bijvoorbeeld betaald werk voor jou, nu nog niet kan, maar in de toekomst wel, kan Ambitie je bij vrijwilligerswerk helpen. Daarnaast ondersteunen we ambulante medewerkers en zorgcoördinatoren van ORO bij cliëntvragen met onze kennis op het gebied van werk.

Ben je ziek uitgevallen? Is het werk te veel geworden? Werk je bij Senzer maar zijn er onduidelijkheden wat je van elkaar kunt verwachten? Zoek je een nieuwe uitdaging in je (on)betaald werk? Is er een conflict op je werk? Of heb je andere vragen rondom dagbesteding, vrijwilligerswerk of werk en is het al besproken met de zorgcoördinator?
Wij kunnen jou en je begeleiders adviseren en ondersteunen met onze specialistische kennis over werk en regel- en wetgeving.

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op via: ambitie@oro.nl.

VOOR WERKGEVERS

Steeds meer organisaties vinden sociaal ondernemen belangrijk. Wist je dat een sociale onderneming ook gericht kan zijn op arbeidsparticipatie? Veel werkgevers willen een steentje bijdragen aan een maatschappelijk vraagstuk en bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen. Ben jij ook zo’n werkgever?

We zijn er ook voor deze werkgevers. Wellicht wil je wel graag iedereen een kans geven in jouw organisatie, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Wat betekent het precies om iemand in dienst te nemen die een afstand heeft tot de arbeidsmarkt? Van welke regelingen kun je gebruikmaken? Ambitie is er om jou en je organisatie te adviseren over de verschillende mogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. We leggen je graag uit van welke voorzieningen je als werkgever gebruik kunt maken en wat de jobcoaching van Ambitie inhoudt. Bovendien hebben we kennis van wet- en regelgeving zodat we zowel de werkgever als de werknemer goed kunnen adviseren.

Ambitie werkt nauw samen met diverse partijen zoals gemeenten, werkgevers, UWV, Senzer en Voortgezet (Speciaal) Onderwijs, allen in Helmond en omliggende Peelgemeenten.
Als je hier meer over wilt weten neem dan gerust contact met ons op via: ambitie@oro.nl.

SUCCESVERHALEN

In de loop der jaren hebben we al veel mensen aan een passende baan geholpen en hebben we veel werkgevers blij gemaakt met een top-collega.

Een paar voorbeelden hiervan:

Langer twijfelen is dus niet nodig, neem contact met ons op en we bekijken samen wat jouw mogelijkheden zijn.
Stuur een e-mail naar: ambitie@oro.nl
Of bel naar ORO en vraag naar een van de medewerkers van Ambitie: 0492 – 53 00 53.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud