ORO ORO

Buitenschoolse opvang (BSO)

Baroniehof 187, 5709 HL Helmond

ORO biedt Buitenschoolse Opvang (BSO) aan. Dat doen we op verschillende locaties in de regio. Er is er altijd wel eentje bij je in de buurt. De BSO vindt plaats in een veilige gestructureerde omgeving. Deze omgeving is speciaal aangepast aan de kinderen en jongeren die hier gebruik van maken.
De BSO is bedoeld voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 20 jaar met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je kunt gebruik maken van deze opvang na school, maar ook op zaterdagen en tijdens de schoolvakanties.

Soms heeft je kind moeite om aansluiting te vinden met kinderen in de directe omgeving. Of je kind weet zich geen raad met zijn of haar vrije tijd. Bij de BSO ondernemen de kinderen in kleine, met zorg samengestelde groepen en onder deskundige begeleiding activiteiten. Spelenderwijs leren ze om samen te spelen en rekening te houden met elkaar. Dat gebeurt in een prettige en volledig op de kinderen en jongeren aangepaste omgeving.

Buitenschoolse opvang bieden we aan op verschillende locaties in de regio Helmond. Bijvoorbeeld bij de Antoon van Dijkschool. Of op een kinderdagcentrum. Maar ook in sommige dagbestedingsruimtes op Het Rijtven. Op al deze plaatsen zorgen we voor een fijne, (kind-)veilige en gestructureerde omgeving, waar kinderen en jongeren zich snel op hun gemak voelen. Dat doen we met professionele medewerkers die vaak worden ondersteund door stagiaires en/of vrijwilligers. Bij de BSO hanteren we zoveel mogelijk vaste groepen.

Benieuwd wat ORO nog meer kan bieden op het gebied van onderwijs en dagbesteding? Bekijk een overzicht.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2020 ORO