ORO ORO

Dieetadvies

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Gezond en gevarieerd eten en drinken is voor iedereen noodzakelijk. We kunnen niet zonder! Wanneer je een verstandelijke beperking hebt, vind je het vaak lastig om aan te geven of je honger of dorst hebt. De diëtiste kan jou en je begeleiders of ouders een dieetadvies geven over voeding die bij jou past.

Ook wanneer je problemen met eten hebt, kan de diëtiste je adviseren. Je kunt hierbij denken aan kauw- en slikproblemen, maag- en (slok)darmproblemen, obstipatie, gewichtsproblemen en gedrag en emotie bij voeding.

Bij kinderen met een verstandelijke beperking verloopt de groei vaak anders. Ook hier kan de diëtiste dieetadvies geven. Samen kijken we naar wat je eet en wat je drinkt. Samen kijken we vervolgens ook naar hoe het misschien wat anders kan, zodat je je fijner voelt. De diëtiste is er om jou te helpen!

CONTACT

Wil je meer weten over dieetadvies en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO