ORO ORO

Fysiotherapie

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Bij ORO werken gespecialiseerde fysiotherapeuten die deskundig zijn op het gebied van houding en beweging. Zij kunnen je helpen door middel van gerichte fysiotherapie oefeningen om pijnklachten verminderen of voorkomen. Ook kunnen zij je ondersteunen bij het ontwikkelen of verbeteren van je fijne en grove motoriek. Zij zullen je helpen om je kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te houden. De fysiotherapeut kan ondersteuning bieden om de transfers zo comfortabel mogelijk te houden of je adviseren over een beweegprogramma. Verder geven de fysiotherapeuten preventief advies, bijvoorbeeld om te voorkomen dat je valt.

Uiteraard zijn er verschillende specialisaties op het gebied van fysiotherapie. Er zijn speciale kinderfysiotherapeuten, oedeemtherapeuten, Cesar therapeuten en slaapoefentherapeuten.

CONTACT

Wil je meer weten over fysiotherapie en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO