ORO ORO
Lees Voor

Tandarts

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 6
  • Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Een goed onderhouden gebit en regelmatig naar de tandarts gaan is belangrijk. Dat geldt voor iedereen en dus ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij mensen met een verstandelijke beperking kan tandheelkundige zorg echter moeilijker uitvoerbaar zijn. In het Centrum Bijzondere Tandheelkunde van ORO op locatie Het Rijtven in Deurne werken tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten die gespecialiseerd zijn in de tandheelkundige.

Centrum Bijzondere Tandheelkunde
Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde is bedoeld voor mensen die niet in een gewone tandartspraktijk behandeld kunnen worden. De oorzaak kan een lichamelijke beperking zijn. Maar ook onbekendheid, onbegrip en angst zijn redenen die een goede behandeling in de weg staan. De tandarts, mondhygiëniste en (preventie)assistenten hebben ervaring en affiniteit met het behandelen van kinderen met een ontwikkelingsachterstand en volwassenen met een verstandelijke beperking.

CONTACT

Wil je meer weten over het Centrum Bijzonder Tandheelkunde, lees dan hier meer. Of neem contact op met ORO Entree via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil meer informatie    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content