Buitenschoolse opvang (B.S.O.)

Op zoek naar buitenschoolse opvang voor een kind met een verstandelijke of meervoudige beperking? Bij ORO bieden we BSO op verschillende locaties in de regio aan. Er is er altijd wel eentje bij je in de buurt.

Soms heeft je kind moeite om aansluiting te vinden met kinderen in de directe omgeving. Of je kind weet zich geen raad met zijn of haar vrije tijd. Bij de BSO van ORO ondernemen de kinderen in kleine, met zorg samengestelde groepen en onder deskundige begeleiding activiteiten. Spelenderwijs leren ze om samen te spelen en rekening te houden met elkaar. Dat gebeurt in een prettige en volledig op de kinderen en jongeren aangepaste omgeving.

Bij de BSO kunnen kinderen en jongeren van 4 tot 20 jaar terecht na schooltijd (naschoolse opvang), maar op op zaterdag en tijdens de schoolvakanties.

ANTOON VAN DIJKSCHOOL HELMOND

Onder andere op de Antoon van Dijkschool in Helmond heeft ORO een BSO. De Antoon van Dijkschool is specialist in (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Kinderen kunnen op deze manier gemakkelijk vanuit school naar de BSO.

OVERIGE LOCATIES BSO

Ook op het Kinderdagcentrum en verschillende dagbestedingslocaties op het Rijtven is er buitenschoolse opvang. We zorgen hier voor een fijne, (kind-)veilige en gestructureerde omgeving, waar jouw kind zich snel op zijn of haar gemakt voelt. We proberen zoveel mogelijk te werken met vaste groepen. Ons team met professionals staat klaar!

 

VRAGEN OVER BSO?

Heb je een vraag over de buitenschoolse opvang of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met ORO via 0492 – 53 00 53 of info@oro.nl. Wij helpen je graag verder!

Adres: Baroniehof 187, 5709 HL Helmond

Plan je route
Buitenschoolse Opvang (BSO) Helmond

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO, via 0492 - 53 00 53 of info@oro.nl. Of vul onderstaand formulier in.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud