ORO ORO
Lees Voor

Multimediagroep

Laan ten Roode 71, 5711 GB Someren

Ben jij ook zo’n fan van alles wat met media te maken heeft? Voor én achter de schermen? Dan is de Multimediagroep in Someren echt wat voor jou. Hier kun je van alles leren. Van video’s maken tot video’s bewerken, van teksten schrijven tot opnames begeleiden, van radio tot het maken van muziek. Wij kijken samen met jou naar jouw talenten!

Activiteiten en dagbesteding

Er is een heleboel te doen bij de Multimediagroep en jij bepaalt wat je het allerleukste vindt. Ben je een ster met Photoshop of droom je van een carrière als vlogger of radio DJ? Het kan allemaal! Ook als je liever alleen achter de schermen werkt.

Video en vloggen

Wist je dat de Multimediagroep een eigen YouTube account heeft? Daar vind je alle filmpjes die het vlogteam van ORO de afgelopen tijd heeft gemaakt. Lees meer over video en vloggen.

Muziek en radio

Ook kun je leren muziek maken. Digitaal of op een echt muziekinstrument. Een dag in de week wordt er in een band muziek gemaakt en gespeeld. Dit gebruiken we bijvoorbeeld als deuntje voor de vlogs. Wil je zelf een nummer maken met een vette videoclip? Wij helpen je!

ORO heeft een eigen radiozender, genaamd RadiORO. Iedere dag van de week zorgen DJ’s voor vrolijke muziek. Wil jij achter de schermen helpen bij de opnames of wil je aan de slag als echte radio DJ? Laat het ons weten!

Luister RadiORO, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Creatief

Daarnaast ontwerpen we kaarten, flyers, uitnodigingen en maken we zelfs onze eigen wijkkrant voor ORO Someren. Alles wat hierbij komt kijken, kun je bij de Multimediagroep leren.

Multimediagroep winnaar Special Media Awards

Wist je dat de Multimediagroep van ORO Someren zelfs de prijs voor Beste Video won tijdens de Special Media Awards? Peter, alias Rolley P, en Igor maakten samen met de Multimediagroep het nummer ‘Antwoord op mijn vraag’.

Doe je mee?

Wil jij net als Peter en Igor ook onderdeel worden van de Multimediagroep? Dat kan! We hebben nog enkele plekjes.

Aanmelden

Heb je interesse, of heb je misschien nog vragen? Neem dan contact op met je ORO-begeleider of neem contact op met ORO Entree via 0492 – 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of via welkom@oro.nl

Multimediagroep winnaar Special Media Award

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content