ORO ORO

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Bij cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) ontstaat een plotselinge breuk in de levenslijn van de getroffene: het leven vóór en het leven ná het hersenletsel. De gevolgen van een hersenletsel op zowel de cliënt als zijn/haar omgeving kan per persoon verschillen. Daarom vinden wij het van belang dat de cliënt en zijn/haar omgeving een aanbod op maat ontvangt. ORO kan een client met een NAH ondersteunen in het leren omgaan met de gevolgen van hun hersenletsel, zoals motorische beperkingen, vermoeidheid, geheugen- en concentratieproblemen en psychische problemen.

Ons aanbod bestaat uit: medisch / paramedisch /ergotherapie, wellicht (sociaal)psychologische facetten waaronder verlies/training en onderhoud vaardigheden, acceptatie, aanpassingen in het dagelijkse leven, omgaan met bijvoorbeeld energieafname, wat je niet meer of minder goed kan. En de emotionele impact bij de cliënt en zijn/haar naasten.

Daarnaast biedt ORO ook consultatie/interventies gericht aan de omgeving van de cliënt, zoals psycho-educatie en vaardigheidstrainingen.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO