ORO ORO
Lees Voor

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Bij cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) ontstaat een plotselinge breuk in de levenslijn van de getroffene: het leven vóór en het leven ná het hersenletsel. De gevolgen van een hersenletsel op zowel de cliënt als zijn/haar omgeving kan per persoon verschillen. Daarom vinden wij het van belang dat de cliënt en zijn/haar omgeving een aanbod op maat ontvangt. ORO kan een cliënt met een NAH ondersteunen in het leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, zoals motorische beperkingen, vermoeidheid, geheugen- en concentratieproblemen en psychische problemen.

Lore, het behandel- en expertisecentrum van ORO

NAH verstoort de levenslijn van mensen die ermee te maken krijgen. Plotseling is er een leven vóór en een leven ná het hersenletsel. De gevolgen van hersenletsel op zowel de cliënt als zijn of haar omgeving verschillen per persoon. Daarom bieden we een aanbod op maat. Wij ondersteunen cliënten met NAH op een bijzonder breed terrein. Hierbij kun je denken aan het leren omgaan met de gevolgen van hun hersenletsel, zoals motorische beperkingen, vermoeidheid, geheugen- en concentratieproblemen en psychische problemen.

Diverse medische en paramedische disciplines werken integraal samen op het gebied van het verlies en de training en onderhoud van vaardigheden, acceptatie van de beperkingen, aanpassingen in het dagelijkse leven, het omgaan met bijvoorbeeld energieafname en het brede gebied dat de emotionele impact bij zowel cliënten en naasten omvat. Uiteraard bieden wij ook consultatie en interventies aan die gericht zijn aan op de omgeving van de cliënt, zoals psycho-educatie en vaardigheidstrainingen.

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content