ORO kwaliteitsbeeld 2023

ORO wil samen groeien van geluk, maar hoe doen we dat, slagen we daar in en waar moeten we nog aan werken? Dat is de kern van het kwaliteitsbeeld.

Het kwaliteitsbeeld over 2023 neemt je mee langs de verschillende ambities van ORO. We reflecteren op de ontwikkelingen die in 2023 hebben plaatsgevonden en geven aan hoe we in 2024 aan het werk gaan om verdere verbeteringen te realiseren.

Bekijk hier het volledige kwaliteitsbeeld 2023.

Wat lees je in het kwaliteitsbeeld?

Op de pagina ‘Cliëntgeluk’ bespreken we hoe we persoonsgerichte zorg leveren en hoe onze cliënten deze zorg ervaren. Op de pagina ‘Medewerkersgeluk’ laten we zien hoe ORO aandacht heeft voor persoonlijke groei van medewerkers. Daarnaast geven we op de pagina ‘ORO kijkt vooruit’ inzicht in verschillende onderdelen van kwaliteit en veiligheid en de manier waarop we hierbij leren en verbeteren. Het kwaliteitsbeeld sluit af met de pagina ‘Samenspraak’. Hierin staan de reacties van de Ondernemingsraad, Centrale Cliëntenraad en de Raad van Toezicht.

We willen iedereen die hieraan bijgedragen heeft hartelijk danken voor de ideeën, reflecties en input. Hierdoor kunnen we onszelf blijven ontwikkelen zodat we samen groeien van geluk.

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud