ORO ORO

Volwassenen

Je wilt fijn wonen. Zo zelfstandig mogelijk zijn. Je wilt misschien op een leuke plek werken. En je wilt graag samen met andere mensen genieten van je vrije tijd. Omdat je een beperking hebt, heb je soms hulp nodig. ORO is er om die hulp aan jou, aan volwassenen, te geven. Wat is je vraag, wat is je wens? Wat kunnen wij doen om jou gelukkig te maken? Hoe zorgen wij ervoor dat jij er helemaal bij hoort en dat je mee kunt doen in de wereld om je heen? Bij ORO kijken we samen op welke manier wij jou kunnen helpen. Op alle levensgebieden. We kijken daarbij naar wat jij nodig hebt in jouw leefomgeving.

Ambulante begeleiding

Als je niet zo veel hulp nodig hebt, kunnen we je misschien ambulant helpen. Dat betekent dat je dan niet bij ORO woont, maar helemaal zelfstandig. Een ambulant begeleider komt dan op afgesproken tijden bij je langs. Wat die komt doen? Dat hangt af van jouw vraag. Misschien heb je moeite met alle post die binnenkomt. En met de rekeningen die je moet betalen. De begeleider kan jou dan helpen met je administratie. Het kan ook zijn dat je begeleider je helpt met andere dingen. Met het contact maken met andere mensen bijvoorbeeld. Of het zoeken naar een hobby die bij je past. Samen kijken jullie naar de manier waarop de ambulant begeleider jou het beste kan helpen.

Behandeling & Expertise

Behandeling & Expertise ondersteunt kwetsbare mensen om weerbaar te worden en te blijven. Wij geloven dat ieder mens uniek is en dat iedere situatie anders is. De uitdagingen waar onze cliënten en hun families mee te maken krijgen zijn vaak complex, op allerlei manieren. Dat vraagt om expertise, maar ook om inlevingsvermogen, rust en creativiteit. Wij hebben een grote diversiteit aan professionals en expertise in huis: ruim 100 behandelaren verdeeld over 15 verschillende disciplines zetten zich dagelijks in om kwetsbare mensen in De Peel-regio en omstreken zo volwaardig te kunnen laten deelnemen aan het dagelijkse leven.

Werk en ambitie

Veel volwassen cliënten van ORO werken in een gewoon bedrijf. Op dat bedrijf word je begeleid door iemand van dat bedrijf. Het kan ook zijn dat je wordt begeleid door iemand van ORO-Ambitie. Bij Ambitie werken zogenoemde jobcoaches. Zij zoeken voor jou naar een werkplek die het beste bij je past. Bij dat bedrijf komt die jobcoach dan op bezoek om te kijken hoe het gaat.
Voor mensen met een beperking is het vaak moeilijk om een werkplek te vinden die helemaal bij je past. ORO kan je daarbij helpen. We werken samen met bijvoorbeeld Senzer, UWV of andere bedrijven en we hebben zelf werkplekken in onze dagbestedingscentra. Samen zoeken we naar een plaats waar jij je op je gemak voelt en waar je lekker aan de slag kunt.

Volwassenen ambitie

Relatiemanagement

ORO is er voor de cliënten. Maar we realiseren ons ook dat ouders en cliëntvertegenwoordigers soms extra aandacht kunnen gebruiken.
Daar zijn onze relatiemanagers voor. Ze luisteren naar jouw wensen en doorlopen samen met jou het proces waar je als ouder in zit; wat heb JIJ nodig om de zorg voor je familielid vol te houden. Waar heb jij behoefte aan, waarmee kunnen we jou helpen of ondersteunen. De relatiemanagers blijven naast je staan, ook als de zorg rondom de cliënt verandert. Lees hier meer over de relatiemanagers van ORO.

relatiemanagement ORO

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO