ORO ORO
Lees Voor

Ambulante begeleiding – ondersteuning bij jou thuis

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Het ambulante team begeleidt in de thuissituatie kinderen en jongeren met een achterstand in de motorische en/of verstandelijke ontwikkeling. Daarnaast ondersteunen we ook de ouders. Voor ouders kan de opvoeding best ingewikkeld en intensief zijn. Het ambulante team van ORO kan helpen door opvoedingsadviezen te geven, te ondersteunen bij praktische zaken of zorgtaken over te nemen.

Voor volwassenen met een verstandelijke beperking die zelfstandig wonen bieden we eveneens ambulante begeleiding aan. We richten op vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te kunnen wonen. Bovendien geven we persoonlijk en deskundig advies, hoe bijvoorbeeld om te gaan met omstandigheden die de sfeer en balans in hun leven beïnvloeden.

Vormen en methodes die we gebruiken:
– Psychosociale hulpverlening
– Praktische pedagogische gezinsbegeleiding
– Professionele thuiszorg
– Begeleid zelfstandig wonen

Ambulante begeleiding is in alle dorpen en steden in de regio’s Asten, Boekel, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren beschikbaar. Wil je graag ambulante begeleiding buiten een van deze regio’s? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

Ik wil meer informatie    Selecteer een regio

    Copyright © 2021 ORO
    Skip to content