ORO ORO

Ambulante begeleiding – ondersteuning bij jou thuis

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Wat is ambulante begeleiding?
Ambulante begeleiding is hulp en ondersteuning aan huis, voor ouders en cliënten.

Het ambulante team begeleidt in de thuissituatie kinderen en jongeren met een achterstand in de motorische en/of verstandelijke ontwikkeling. Daarnaast ondersteunen we ook de ouders. Voor ouders kan de opvoeding best ingewikkeld en intensief zijn. Het ambulante team van ORO kan helpen door opvoedingsadviezen te geven, te ondersteunen bij praktische zaken of zorgtaken over te nemen.

Voor volwassenen met een verstandelijke beperking die zelfstandig wonen bieden we eveneens ambulante begeleiding aan. We richten op vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te kunnen wonen. Bovendien geven we persoonlijk en deskundig advies, hoe bijvoorbeeld om te gaan met omstandigheden die de sfeer en balans in hun leven beïnvloeden.

Vormen en methodes die we gebruiken:
– Psychosociale hulpverlening
– Praktische pedagogische gezinsbegeleiding
– Professionele thuiszorg
– Begeleid zelfstandig wonen

CONTACT

Ben je nieuwsgierig wat ons team in jouw thuissituatie kan betekenen? En ontvang je al zorg vanuit ORO? Neem dan contact op met je contactpersoon.
Heb je nog geen zorg vanuit ORO? Neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Samen kijken we met jou naar de mogelijkheden.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO