ORO ORO

Ergotherapie

  • Regio's: 9
  • Asten Deurne Geldrop Gemert Helmond Laarbeek Mierlo Rijtven Someren
  • Leeftijden: 7
  • Baby / peuter Jeugd Jong volwassen Kind Kleuter Senior Volwassen

Eten, drinken, jezelf uitkleden, wassen. Het klinkt zo simpel, maar vaak is het dat helemaal niet. Ergotherapie kan je helpen als je hier moeite mee hebt, waardoor je makkelijker en zelfstandiger kunt leven. Dat geldt trouwens niet voor alleen deze alledaagse dingen, maar ook voor bijvoorbeeld sport, spel of werk.

De vragen die ergotherapie kan beantwoorden liggen op een breed terrein: moeite met traplopen, schrijven, concentratieproblemen. Samen kijken we welke problemen er zijn, en vooral welke oplossingen er zijn.

Onze ergotherapeuten geven ook advies op maat, voorlichting en begeleiding als het gaat om de combinatie van werk, gezondheid en fysieke of psychische belasting. Dit gebeurt onder meer door werkplekonderzoek. Trainingen kunnen individueel en in groepsverband plaatsvinden. Deze worden altijd op maat, passend bij de hulpvraag, gegeven.

Hulpmiddelen ergotherapie
Soms wordt het leven een stuk makkelijker als je een goed hulpmiddel hebt. Dat kan van alles zijn. Van een opzetstukje op je potlood, zodat je makkelijker kunt schrijven, tot een aangepaste fiets. De ergotherapeuten weten precies wat er op de markt is om jou optimaal te kunnen helpen.

 

CONTACT

Wil je meer weten over ergotherapie en heb je al zorg vanuit ORO, neem dan contact op met je contactpersoon. Zo niet, neem dan contact op met ORO Entree, via telefoon of onderstaand formulier. Zij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.Selecteer een regio

Copyright © 2020 ORO