ORO ORO
Lees Voor

Heertgank 7

Heertgank 7, 5751 NP Deurne
Plan je route

Bij deze dagbesteding aan de Heertgank 7 kun je van alles doen. Je kunt hier lekker werken. Maar vind je het leuk om te kijken? Dat mag ook. Als jij maar een fijne dag hebt.  

Wat kun je doen op de Heertgank 7? 

Je kunt hier: 

  • Werkjes maken voor bedrijven 
  • Knutselen 
  • Puzzels maken 
  • De tafel te dekken  
  • De was opvouwen 

En nog veel meer!  

Buiten werken 

We gaan ook vaak naar buiten. Dan brengen we het brood of de post rond. Soms gaan we wandelen, sporten, fietsen of paardrijden.  

Hoe ziet je dag eruit? 

Vind je het fijn om te weten hoe je dag eruit ziet? Dan is dit een fijne plek voor je. Je begeleiders kijken goed naar wat jij kan en wil. Het zijn aardige mensen die zorgen dat jij een fijne dag hebt.  

Samen of niet? 

Wil je graag in een groepje werken. Dat kan! Maar als je liever alleen iets doet, kan dat ook.  

Over de locatie 

Dagbesteding Heertgank 7 is te vinden op Het Rijtven. Dit is een mooie groene plek in Deurne. De mensen uit de buurt komen hier vaak even kijken. Ze gaan hier wandelen of drinken een kopje koffie of thee. Ook jij kunt hier lekker naar buiten. Je kunt wandelen of fietsen. Maar je kunt ook op bezoek bij de Boerderij, Paardenstal, Honingpot of Snoezelbioscoop.  

Meer weten over dagbesteding bij ORO

Heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

    Copyright © 2022 ORO
    Skip to content