ORO ORO

Nieuws

Uitnodiging: Dromen over wonen

Lees meer

TussendORO: de nieuwe naam voor ORO-lunchroom

De afgelopen weken hebben we via verschillende kanalen een actie uitgezet om een nieuwe naam te bedenken voor de lunchgelegenheid van ORO in de Ruchte. We zijn dan ook supertrots op het grote aantal inzendingen. Geweldig om te zien dat het zo leeft in Someren en omgeving.

Lees meer

Ervaringsdeskundigheid: Cello en ORO delen hun ervaringen

In de sector van mensen met een verstandelijke beperking maakt men steeds meer gebruik van ervaringsdeskundigen. Dat zijn mensen die cliënt zijn bij bijvoorbeeld ORO. Door anderen te vertellen over hun leven en wat hun dromen zijn, helpen ze anderen.

Lees meer

Zorgcampus de Peel start opleiding voor zij-instromers

Nadat vorig jaar de eerste opleiding door Zorgcampus de Peel startte, begonnen 24 zij-instromers afgelopen maandag aan een voor hen nieuwe carrière in de zorg. Met de Zorgcampus bieden vijf zorgaanbieders en twee opleidingsinstituten uit de regio een unieke kans.

Lees meer

Kleur geven aan Het Rijtven

Het Rijtven groeit verder. Aan de rand van Het Rijtven gaat ORO nieuwe woningen bouwen. Om het bouwterrein staat een 80 meter lange houten wand. Op de wand wordt de geschiedenis van Het Rijtven verbeeld op 10 enorme kleurplaten van 3 bij 2 meter.

Lees meer

Kermis op Het Rijtven

De kermis is een niet meer weg te denken ORO-traditie. Cliënten van ORO uit de hele regio komen naar Het Rijtven om, samen met familieleden en begeleiding, te genieten van de attracties en de sfeer.

Lees meer

Heb je een vraag over zorg?

Aarzel niet en neem contact op met ORO Entree. Bel: 0492 47 28 72 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur) of vul onderstaand formulier in. Wij begeleiden je bij jouw vragen en wensen.

Copyright © 2020 ORO